Duru Bulgur’dan Yeni Yıla Yeni Reklam Filmi!

Duru Bulgur’dan Yeni Yıla Yeni Reklam Filmi!

Bu haber 16242 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yepyeni umutlarla karşıladığımız yeni yılda yeni reklam filmlerini lezzetseverlerle buluşturan Duru Bulgur, bulgur ile hazırlanan yemeklerin benzersiz lezzetine dikkat çekiyor. 

Lif içeriği zengin ve düşük glisemik indeksi ile yemeklere hem sağlık hem de lezzet katan Duru Bulgur ile hazırlanan zeytinyağlı dolma, roka salatası ve pilav üç ayrı reklam filmi ile ekranlara taşınıyor. 

Reklam filmlerinde “Buram buram lezzet. Buram buram bulgur” mottosu ile Duru Bulgur’un özellikle Türk damak zevkinin vazgeçilmez yemeklerinde yarattığı etkiye dikkat çekilerek, dolmanın, pilavın, roka salatasının bulgur ile hazırlandığında bambaşka tatları damaklara taşıdığı ve adeta baştan yaratıldığı vurgulanıyor.

REKLAM- KÜNYE Duru Bulgur

Reklamveren:Duru Bulgur,Marka: Duru Bulgur
Reklam Ajansı: Genna İstanbul, Kreatif Yönetmen: Nilüfer Gülata, Kreatif Grup: Cüneyt Öztürk, İhsan Çanakçı, Müşteri İlişkileri: İdil Ozman, Sevil Polat Yapım Şirketi: Shortcut, Yapımcı: Dorukhan Erdoğdu, Yönetmen: Senem Bay, Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu, Gıda Görüntü Yönetmeni: Benny Mali,Müzik: Happy Jingles,Medya Ajansı: Mediastore

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER