HARIBO Türkiye’den Amerika’ya üst düzey atama !

HARIBO Türkiye’den Amerika’ya üst düzey atama !

Bu haber 13253 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Amerika’da ilk fabrikasını kuran HARIBO’nun Kıdemli Başkan Yardımcısı Hakan Zor oldu.

2001 yılında Türkiye’deki ilk fabrika yatırımını gerçekleştiren HARIBO Türkiye’de uzun dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev alan Hakan Zor, Amerika’nın Wisconsin eyaletindeilk fabrika yatırımını gerçekleştiren HARIBO Amerika’da fabrika operasyonlarından sorumlu olacak. 

100 yılı deviren dünya şeker devi HARIBO’nun Türkiye operasyonunda 2002 yılından beri üretim, teknik ve lojistik alanlarındaki uzmanlığı ile görev alan Zor, HARIBO Amerika’daki görevine Ocak 2021 tarihi itibariyle başlayacak.

Hans Riegel tarafından 1920 yılında Almanya’nın Bonn kentinde, küçük bir şekerleme dükkanında kurulan HARIBO, bugün şekerleme sektöründe global anlamda önde gelen şirketlerden biri ve yumuşak şeker kategorisinin dünya lideridir.

Dünyanın dört bir yanında yüzlerce çeşit ürünüyle çocuk ya da büyük herkese çocuksu mutluluk vaat eden HARIBO’nun Altın Ayıcığı, ilk olarak 1922 yılında üretilmiştir.Bugün tüm dünyada günde 100 milyon altın ayıcık üreten HARIBO, dünyanın en büyük 9. atıştırmalık üreticisidir. HARIBO, Türkiye’de satışa sunulan tüm ürünlerini bitki özü ve meyvelerden elde edilen özlerle renklendirmektedir. 

17 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösteren HARIBO, İstanbul Hadımköy'deki fabrikasında, Türkiye ve aralarında Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki Müslüman ülkeler, Japonya, Kore, Endonezya gibi Asya Pasifik ülkeleri, ABD ve bazı Avrupa’da ülkelerinin de bulunduğu 57’den fazla ihracat ülkesi için %100 yerli üretim yapmaktadır. Türkiye’de üretilen tüm ürünleri için sığır jelatini kullanan HARIBO, 3 farklı helal sertifikasına sahiptir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER