Gebze Center’ın Vazgeçilmezi Atölyeler, Artık Dijitalde.

Gebze Center’ın Vazgeçilmezi Atölyeler, Artık Dijitalde.

Bu haber 10375 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hayata geçirilen Center Sanat Atölyesi Kampanyası kapsamında aynı gün içerisinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Gebze Center’ın 4 ay boyunca her ay farklı içeriklerle hazırlayacağı 3 farklı atölye setinden istediğini alabilecek.

Gebze’nin renkli yaşam merkezi Gebze Center AVM’nin vazgeçilmezi çocuk ve yetişkin atölyeleri, dijital ortama taşınıyor. 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, Center Sanat Atölyesi kampanyasını hayata geçirdi. 1-28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında Gebze Center ziyaretçileri, aynı gün içerisinde yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerinde kampanyadan faydalanabiliyor. 

Gebze Center AVM’nin 4 ay boyunca her ay içeriği değişen 3 farklı atölye seti hazırlayacağı Center Sanat Atölyesi kampanyasından yararlanabilmek için 200 TL ve üzeri alışveriş fişlerinin danışmada ibraz edilmesi yeterli oluyor. Ardından ziyaretçiler o ay için hazırlanan 3 farklı atölye setinden istediğini seçebiliyor. Atölye setlerini danışmadan teslim alan Gebze Center AVM misafirleri, isterlerse gebzecenter.com.tradresine girerek Center TV başlığını tıkladıklarında, aldıkları setin videosuna da ulaşabilecek. AVM’nin; Center Sanat Atölyesi için hazırladığı Şubat ayı setleri ise İkili Baykuş Ahşap Boyama Seti, Ahşap Sandık Boyama Seti ve Keçeden Çanta Yapım Seti oldu. 

Yılbaşı Çekilişi Kampanyası için son günler…

Bölge için yüksek değer üreten ve ‘sorumlu marka’ anlayışıyla hareket eden Gebze Center’ın uzaktan eğitimi destekleyen hediyeler de verdiği Yılbaşı Çekilişi Kampanyası için son gün yaklaşıyor. 31 Ocak 2021’e kadar devam edecek kampanya ile AVM, 20 kişiye Lenovo Tablet, 10 kişiye HP 8BM99EA Notebook, 10 kişiye Samsung Galaxy S20 Telefon ve 10 kişiye Samsung 32T5300 Televizyon hediye edecek. Aynı gün içinde 200 TL tutarında alışveriş yapan herkesin katılabildiği Yılbaşı Çekilişi Kampanyası’nda kazananlar 11 Şubat 2020 tarihinde yapılacak çekilişle belli olacak.

Uyguladığı hijyen kuralları ile güvenli ve keyifli alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM’nin, 10. Yaşını çok özel hediyelerle kutladığı çekiliş AVM etkinlik alanında gerçekleşecek. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten Gebze Center AVM, ayrıca uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER