Simon-Kucher & Partners, Avrupa’nın ve Asya Pasifik’in “En iyi danışmanlık firması”

Simon-Kucher & Partners, Avrupa’nın ve Asya Pasifik’in “En iyi danışmanlık firması”

Bu haber 23000 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Uluslararası yönetim danışmanlığı şirketi Simon–Kucher & Partners, profesyoneller ve kariyerini yönlendirmek isteyen üniversite öğrencileri için önemli bir kaynak olarak faaliyet gösteren Vault araştırma şirketi tarafından tüm danışmanlık sektörü çalışanlarının yaptığı değerlendirmeler doğrultusunda, Avrupa’nın ve Asya Pasifik’in Fiyatlandırma, Satış ve Pazarlama Danışmanlığı alanındaki En İyi Danışmanlık Firmaları sıralamasında birinci oldu.

Simon – Kucher & Partners, dünyada farklı sektörlerde çalışılacak en iyi şirketleri araştırarak başta öğrenciler olmak üzere, tüm profesyoneller için bir rehber niteliği taşıyan listeler hazırlayan Vault tarafından Avrupa’nın Fiyatlama, Satış ve Pazarlama Danışmanlığı alanındaki En İyi Danışmanlık Firmaları sıralamasında birinci oldu. Geçtiğimiz yıl kategorisinde 3. Sırada yer alan Simon – Kucher & Partners, bu yıl 2 sıra birden yükselerek, McKinsey ve Boston Consulting Group’un Avrupa ofislerini geride bıraktı ve liderliğe yükseldi.

Uluslararası araştırmaları ile çalışanlar ve üniversite öğrencilerine hedef şirketleri gösteren Vault 2021 Avrupa’nın En İyi Fiyatlama, Satış ve Pazarlama Danışmanlığı Firmaları sıralamasında birinci sıraya yükselmekten gurur duyduklarını belirten Simon – Kucher & Partners Global Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Ofisi Yönetici Ortağı Mert Terzioğlu, “Vault, şirketleri pek çok farklı kriterde tüm danışmanlık sektörü çalışanlarının yaptığı değerlendirmeler doğrultusunda sıralıyor. Dışarıdan bir göz yerine, sektörün içinde çalışan kişilerin yaptığı değerlendirmeler, tüm profesyoneller ve üniversite öğrencileri için çok önemli. Simon – Kucher & Partners olarak çalışanlarımıza sunduğumuz ortam, eğitim fırsatları, uluslararası kariyer fırsatları ile Fiyatlandırma, Satış ve Pazarlama Danışmanlığı alanında bu yıl iki sıra birden atlayarak birinci sırada yer almaktan gurur duyuyoruz.” dedi. 

Vault, 1996'dan beri "bir sektörde, şirkette veya meslekte çalışmanın gerçekte nasıl olduğu hakkında derinlemesine bilgi" sağlayan önemli bir kaynak olarak faaliyet gösteriyor. Vault, her yıl farklı danışmanlık şirketlerinde çalışanların katılımı kurumsal kültür, iş / yaşam dengesi, çeşitlilik, ücretlendirme, yenilik ve diğer birçok faktör hakkında araştırmalar gerçekleştiriyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER