Goldmaster'dan sevgilileri mutlu edecek kampanya!

Goldmaster'dan sevgilileri mutlu edecek kampanya!

Bu haber 34777 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Goldmaster, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bakımından ödün vermeyen çiftlere avantajlı bir kampanya sunuyor. Bakım kategorisindeki ürünleriyle kadınlar ve erkekler için yüksek performanslı seçenekler sunan Goldmaster'ın Sevgililer Günü'ne özel kampanyasında Janti Erkek Bakım Seti ve Defne Saç Düzleştirici bir arada 399 TL'ye satışa sunuluyor. 

"Janti Erkek Bakım Seti" Tıraş rutininin güçlü oyuncusu 

Hediye tercihiniz kullanışlı bir hediyeden yanaysa,dört tıraş bıçağı başlığı, dört saç tıraşı tarağı, bir sakal tarağı ile 9 farklı kullanım olanağını bir  arada sunan Goldmaster Janti Erkek Bakım Seti sizin için doğru tercih. Li-ION pili ve şarj kablosu takılıyken çalışabilme özelliği sayesinde erkeklere kesintisiz tıraş keyfi sunan Goldmaster Janti Erkek Bakım Seti, kolayca saç ve sakal şekillendirmeyi sağlıyor; Micro-USB girişi ile telefon şarj cihazları ve powerbank’lerle kolayca şarj edilebiliyor ve tek şarjla 120 dakika kablosuz kullanım imkanı sunuyor. 

"Defne Saç Düzleştirici" Kolay şekle giren saçlar için.

100º - 230ºC hassas sıcaklık ayarına sahip Goldmaster Defne Saç Düzleştirici, geniş plakası ile kullanım kolaylığı sağlayarak evde saç düzleştirmeyi zahmet olmaktan çıkarıyor. 60 W güç ile hızlı ısınma sayesinde bir dakika içinde 230º maksimum sıcaklığa ulaşan Defne Saç Düzleştirici, turmalin minerali ve keratin kaplı seramik plakaları sayesinde ısının eşit dağılmasını sağlayarak saçtaki elektriklenmeyi önlüyor ve zaman kaybetmeden düz, parlak ve ışıltılı saçlara kavuşmayı sağlıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER