Xiaomi’nin Yeni Münhasır Yetkili Servis Merkezi Evofone ortaklığıyla Ankara’da açıldı.

Xiaomi’nin Yeni Münhasır Yetkili Servis Merkezi Evofone ortaklığıyla Ankara’da açıldı.

Bu haber 34159 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi'nin Ankara’daki ilk münhasır yetkili servisi, Evofone ortaklığıyla Evofone Servis Müdürü Cem Keçeci ve Xiaomi Türkiye Servis Müdürü Ozan Uz'un katılımıyla Ankara Kızılay’da açıldı. 

Açılışta konuşan Xiaomi Türkiye Servis Müdürü Ozan Uz; ‘Xiaomi’de hedefimiz inovasyonu herkes için erişilebilir kılmak. Aynı amaçla satış sonrası servislerimizin de kalitesini artırmaya devam ediyoruz. 2021 yılı içinde kullanıcılarımızın ayrıcalıklı servis merkezlerimize daha kolay erişim sağlayabilmesi adına yeni yatırımlar yapacağız ve yeni servis merkezlerimizi açacağız. Bu servis noktalarında öncelikli hedefimiz müşterilerimize kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet sunmak olacaktır’ dedi. 

Ankara’da ilk olma özelliği taşıyan “Xiaomi Yetkili Servis Merkezi” kullanıcılara en iyi servis deneyemini sunuyor. Merkezde Xiaomi Türkiye garantili tüm telefonlara ve Evofone Teknik Servis Hizmet kapsamında olan Xiaomi aksesuar ve ekosistem ürünlerine yönelik hizmet veriliyor. 

Ürün satışının da yapılacağı servis merkezinde bir de deneyim alanı yer alıyor. Bu sayede müşteriler, Xiaomi’nin en yeni telefonlarını, aksesuarlarını ve ekosistem ürünlerini deneyimleme ve satın alma fırsatı bulacak.

Ankara Kızılay Xiaomi Servis Merkezi hafta içi 09:00-18:00, Cumartesi günleri ise 09:00-14:00 saatleri arasında hizmet verecek. Korkutreis Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 32/B Demirtepe Çankaya Ankara adresinde bulunan servis ve satış merkezine 0312 229 98 91 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Xiaomi Corporation 

Xiaomi Corporation, Nisan 2010'da kuruldu ve 9 Temmuz 2018'de Hong Kong Borsası’nın Ana Piyasası'nda yer aldı (1810.HK). Xiaomi, temelinde bir IoT (Nesnelerin İnterneti) platformuna bağlı akıllı telefonlar ve akıllı donanımlara sahip bir internet şirketidir. Kullanıcılarıyla arkadaş olma vizyonuyla ve kullanıcılarının kalbindeki “en havalı şirket” olma özelliğiyle Xiaomi, sürekli inovasyona, kaliteye ve verimliliğe kendini adamıştır. Şirket, inovatif teknolojileri kullanarak dünyadaki herkesin daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak için dürüst fiyatlarla inanılmaz ürünler üretiyor. Şu anda dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon markası olan Xiaomi, akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar hariç 271 milyondan fazla cihazı birbirine bağlayan platformuyla dünyanın önde gelen tüketici IoT platformunun sahibidir. Xiaomi ürünleri şu anda dünya genelinde 90’ın üzerinde pazarda satılıyor. Şirket, 2020 yılının ağustos ayında geçtiğimiz yıla kıyasla 46 sıra yükselerek Fortune Global 500 listesine 422'nci sıradan ikinci kez girdi. İnternet şirketleri arasında 7'inci sırada yer aldı.2020 yılının mayıs ayında Forbes Global 2000 listesine tekrar girdi ve 384’üncü sırada yer aldı. Xiaomi, Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index ve Hang Seng TECH Index'’te yer almaktadır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER