Ankara’nın yapı-marketi tüm Türkiye’ye ulaştı!

Ankara’nın yapı-marketi tüm Türkiye’ye ulaştı!

Bu haber 28080 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Genç girişimci Mahmut Çöloğlu, kısa süre önce hayata geçirdiği buldukca.com ile Ankara’da hizmet veren aile şirketini dijital ortama taşıdı ve tüm Türkiye ile buluşturdu.

Genç girişimci Mahmut Çöloğlu, Ankara’da ailesinin kurduğu yapı-market zincirini yenilikçi bir vizyonla dijital ortama taşıdı ve yerel bir marka olmakla sınırlı kalmadı. Kuşaktan kuşağa aktarılan tecrübeyle ailesinden aldığı emaneti daha geniş kitlelere ulaştırma hedefinde olan Çöloğlu, artık tüm Türkiye’ye buldukca.com ile hizmet veriyor.

Her bütçeye uygun bir platform

Yeni kurulan bir marka olmasına rağmen yoğun talep gören buldukca.com, herkesin alım gücü ve ekonomik yapısına uygun ürün fiyatlandırma sistemi sunuyor. Çöloğlu, bu konu hakkında “Farklılık gösteren ekonomik sorunlar ve değişkenlikleri dikkate alarak, mümkün olduğunca müşterilerin daha az etkileneceği bir alım gücü fiyatlandırma stratejisi uygulayarak onlar için oluşacak engelleri en alt seviyede tutmayı amaçlamaktayız.” şeklinde konuştu. Çeşitli platformlardaki yüksek fiyatlandırma ile mücadele eden buldukca.com; hırdavat, boya, elektrik ve sıhhi tesisat kategorilerinde ait 5000’e yakın ürünle hizmet veriyor.

Pandemi’nin kazananı e-ticaret

Birçok alanda üzücü süreçlerin yaşanmasına sebep olan pandemi koşulları, e-ticaret için bir avantaja dönüştü. Pandemi öncesi dönemde e-ticaret faaliyetlerinde bulunan firmalar geçtiğimiz yıl farklı bir tecrübe kazanırken buldukca.com ise yüksek güvenilirliği ve hızlı ulaşılabilirliği ile pazara iddialı bir şekilde girdi. Kar etmekten önce iyi hizmet anlayışıyla hareket eden ve böylelikle başarı sağlayan buldukca.com, işsizlikle mücadele etmek için de bir istihdam kapısı oldu. Hızla büyüyen ekip, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Girişimini uluslararası platforma da taşımak isteyen Çöloğlu, “Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışıp gelişip emin adımlar ile yürümek istiyoruz. Üretmek istediğimiz ürünleri üretip uluslararası pazarlarda yer almak istiyoruz” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER