Size Özel Mis Gibi Hijyen!

Size Özel Mis Gibi Hijyen!

Bu haber 15275 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hem ruhunuza hem sağlığınıza hem doğaya iyi gelecek ve sadece size özel olan Atelier Rebul kişiye özel dolum kolonyaları, bu dönemin en dikkat çekenleri arasındaki yerini alıyor. 

Miras gibi koruduğu eczacılık ruhunu ön planda tutan Atelier Rebul; hijyene, ruhumuza, doğaya çok dikkat ettiğimiz bugünlerde kolonyalarıyla da yanımızda. Bakteri ve virüsleri yok etmeye yardımcı olan 80° etil alkol oranı ile en güvenli hijyeni sağlayan Atelier Rebul kolonyaları, 200 ml spreyli ve 50 ml çanta boyu alternatifli 18 farklı kokuyla da mis gibi hijyen sunuyor!

100 yılı aşkın mirasından unutulmaz ayrıntıları günümüze taşıyan Atelier Rebul, dolum kolonyası geleneğini mağazalarında sürdürüyor. Kişiye özel dolum kolonyalarıyla geçmişe selam veren Atelier Rebul, doğaya saygı duruşunda bulunuyor. Tekrar dolum yapılabilen el yapımı tahta kapaklı şişeler kişiselleştirilmiş özel etiketleriyle de sadece size özel oluyor. İsminizi, dolum tarihinizi ya da dilediğiniz bir mesajı yazdırabileceğiniz etiketleriyle mis gibi hijyen sunan 185 ml kolonyalar; Yeşil Çay, Mandalina, Erguvan kokularından oluşuyor. Yüksek oranda doğal yağlar ile zenginleştirilmiş esansları sayesinde uzun süre kalıcılık sunan kolonyalar sizi alkol kokusuyla da baş başa bırakmıyor.

Yeşil Çay ile duyularınıza detoks yapmaya, Erguvan’ın narin ve çiçeksi kokusu ile tazelenmeye, Bodrum mandalinalarının eşsiz kokusuyla ferahlamaya hazır mısınız?

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER