Lila Group’ta 3 Yeni Atama!

Lila Group’ta 3 Yeni Atama!

Bu haber 22561 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Temizlik kağıtları, enerji ve tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Lila Group’un Konverting Üretim Grup Müdürü Tayfun Kılıç, Pazarlama Müdürü Neslihan Makinist Canatar, Kâğıt Üretim Müdürü ise Ramazan Tekin oldu. 

S. Tayfun Kılıç

1969 yılında Eskişehir doğumlu olan Tayfun Kılıç, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden 1992 yılında mezun oldu. 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansını tamamlayan Kılıç, 1992 yılında Arçelik A.Ş. Buzdolabı İşletmesi’nde sırasıyla Kalite Güvence Mühendisi, Üretim Mühendisi ve Bakım Uzmanı olarak 19 yıl görev yaptı. Kılıç, 2011-2016 yılları arasında Eti Gıda A.Ş. de Bakım Yöneticisi, 2016-2018 yılları arasında Sütaş A.Ş. de Teknik Müdür, son olarak 2018-2020 Yılları arasında Heksagon Katı Atık A.Ş. de Fabrika Müdürü olarak çalıştı.2012-2018 yıllarında TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Kılıç, gönüllülük esası ile yürüttüğü bu görevi süresince kamuya, meslektaşlarına ve öğrenci üyelere yönelik kongre, seminer, meslek içi eğitim ve sempozyumlarda hem düzenleme komitelerinde hem de konuşmacı olarak görev aldı. Yurt içinde ve Avrupa Bakım Kongrelerinde makaleleri yayınlanan Kılıç, evli ve 1 çocuğu babasıdır. Tayfun Kılıç, 2020 yılı Eylül ayı itibari ile Lila Group bünyesinde Konverting Üretim Grup Müdürü olarak çalışmaya başlamıştır.

Neslihan Makinist Canatar

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 2010 yılında mezun olan Neslihan Makinist Canatar ardından Boğaziçi Üniversitesi Liderlik Akademisi Programını bitirdi. Canatar, üniversite öğrenciliği yıllarında ING Bank tarafından düzenlenen yarışmada birincilik alarak 1,5 sene ING Bank’ta MT (Management Trainee) olarak çalıştı. Kariyerine 2010 yılı itibariyle Diageo & Mey İçki’de Marka Müdür Yardımcısı olarak devam eden Canatar daha sonra Mars Gıda’da çikolata kategorisinde Marka Müdürü olarak görev yaptı. 2015 yılında Danone’ye Kıdemli Marka Müdürü olarak geçiş yapan Canatar su ve sütlü ürünler iş birimlerinde farklı markaları yönetti. Evli olan Neslihan Canatar, 2020 Ekim ayı itibariyle Lila Group bünyesinde yurtiçi ve yurtdışı pazarlardan sorumlu Pazarlama Müdürü olarak görev yapıyor. 

Ramazan Tekin

1975 İzmir doğumlu olan Ramazan Tekin, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya Mühendisliği Bölümü’nden 1997 yılında mezun oldu. Aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Yüksek Lisans eğitimine başladı. Tekin, 2002 yılında Okan Üniversitesi’nde Pre-MBA eğitiminin ardından Çorlu/Tekirdağ’da Modern Karton San. San. Tic. A.Ş.’de iş hayatına başladı. Modern Karton San.  Tic. A.Ş.’de sırası ile Proje Mühendisi, Laboratuvar Şefi, Hamur Hazırlama Müdürü, Üretim Müdürü, Proje Müdürü ve İşletme Müdürlüğü görevlerini yaptı. 2017-2018 yılı içerisinde Söke/Aydın’da Kipaş Kâğıt A.Ş.’de, Proje Müdürü olarak çalışan Tekin, 2018 yılı sonunda tekrar Modern Karton A.Ş.’de Yatırımlar Müdürü olarak şirketin tüm yatırımlarında görev aldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Ramazan Tekin, Eylül 2020 tarihinden itibaren Lila Group bünyesinde Kâğıt Üretim Müdürü olarak görev yapıyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER