Adal Gıda, Kalite, Hijyen, Müşteri Memnuniyeti ve Doğallığından Taviz Vermiyor!

Adal Gıda, Kalite, Hijyen, Müşteri Memnuniyeti ve Doğallığından Taviz Vermiyor!

Bu haber 26968 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Üretim bandında doğal ve taze sebze ve meyveleri titizlikle işleyen “Adal Gıda” tüketicisine sağlıklı gıdalar sunmayı misyon edinmeyi görev biliyor. 

Adal Gıda bünyesinde bulundurduğu sebze ve meyveleri işleyerek sektördeki kalitesi, çeşitliliği bakımından öncü olmuş firmalardan biridir. Adal Gıda, doğal ürünlerle beslenmeyi yaşam felsefesi edinmiş tüketicilerine üretim yapan gıda kuruluşlarından biri olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. 

Adal Gıda “Bahçeden Sofranıza Doğal Ürünlerle Sağlıklı Yaşama Merhaba” hedefiyle tüketicilerine sağlıklı ve doğal ürünlerin önemini vurgulamaktadır. Adal Gıda portföyündeki Yeşil Zeytin sağlık açısından ve lezzet açısından damak tatlarına uygunluk sağlayan katkısız madde kullanılmaksızın en hijyenik şart ve koşullarda damakların vazgeçilmeyen lezzeti oluyor. 

Adal Gıda Yöneticisi Maide Kılıç ürünlerin en doğal şekliyle toplandığını bu ürünlerin en hijyenik şartlar altında tesise getirilerek üretime dönüştürüldüğünü ifade ederek şunları söyledi; 

“Geçmişten günümüze gelen, unuttuğumuz ya da unutmak üzere olduğumuz tatları damak tadımıza uygun, gelenekseli bozmadan ancak modern tekniklerle tüm ürünlerimizin ait olduğu coğrafyasının karakteristik özelliklerine sahip çıkan bir marka olmaya karar verdik. Çıktığımız bu yolculukta doğanın gizemini, keşfetmek, hazinelerini bulmak ve bu hazineleri herkesle paylaşabilecek olma düşüncesi keyiflerin en güzeli olsa gerek. Ana prensibimiz ürünlerin geleneksel yöntemlerle üretilmiş, mevsiminde toplanmış gıdalarla hazırlanmış  ve yöresel özellikteki ürünleri tüketicimize sunmaktır.

Bizim sloganımız “Bahçeden Sofranıza Doğal Ürünlerle Sağlıklı Yaşama Merhaba” diyebilmek Çünkü sizlere sunduğumuz tüm ürünler, hormon, zehir, kimyasal ilaç kullanılmadan mevsiminde yetişmiş meyve, sebzelerden elde ediliyor. Doğadan beslenmek, doğal yaşamak insanın en doğal talebidir.”

Adal Gıda Ürünleri portföyünde; Doğal Domates Salçası, Biberli Zeytin, Tuzsuz Sele Zeytin, Az Tuzlu Sele Zeytin, Yeşil Kırma Zeytin, Nar Reçeli, Limon Reçeli, Bergamot Reçeli, Kamkat Reçeli, Ayva Marmelatı, Yeşil İncir Reçeli vb. pek çok ürün çeşidi bulunuyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER