Bu gazozda maden suyu var!

Bu gazozda maden suyu var!

Bu haber 19950 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ürün çeşitliliği, orijinal içerikleri ve ikonik şişe tasarımıyla Türkiye içecek sektörüne yenilikçi bir bakış getiren Avşar Doğal Maden Suyu, nostaljik bir tat olan Sade Gazoz ile ramazan sofralarına da misafir oluyor. Her yudumda lezzeti daha fazla hissedilen Avşar Sade Gazoz’un en önemli özelliği, tüketicisine gazoz lezzetini maden suyunda bulunan zengin mineraller ile birlikte vermesi.

Sektöre kazandırdığı benzersiz tatlar ile maden suyuna yeni bir yorum katan Avşar Doğal Maden Suyu, ramazanın vazgeçilmezi olmaya aday Sade Gazoz ile fark yaratmayı sürdürüyor.

Doğal maden suyu ile gazoz lezzeti ergonomik şişede bütünleşiyor!

Avşar Doğal Maden Suyu, Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen ve her neslin vazgeçilmez içeceği olan Sade Gazoz’u, doğal maden suyundan üretiyor. Böylelikle her yudumda gazozun lezzetini aldığınız gibi vücudun ihtiyacı olan gerekli mineral değerler de karşılanmış oluyor. Her Avşar maden suyunda olduğu gibi su damlasını anımsatan ergonomik şişesiyle ramazan sofralarının nostaljik ve yenilikçi tamamlayıcısı olan Sade Gazoz; tekli, 6’lı ve 24’lü olarak lezzet düşkünlerini bekliyor. 

Hijyenik şartlarda el değmeden üretilen Avşar Doğal Maden Suyu’nun ürün yelpazesinde Doğal Sade Maden Suyu, Limon C Plus, Yeşil Elma, Mandalina, Limonata, Mango&Ananas, Limon, Elma, Karpuz&Çilek, Kivi&Limon, Karadut & Frenk Üzümü, Sade Gazoz, Karamix ile Düşes Armudu & Nektarin olmak üzere 14 farklı maden suyu bulunuyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER