‘Evde Sıkılmama Rehberi’niz Zubizu’dan!

‘Evde Sıkılmama Rehberi’niz Zubizu’dan!

Bu haber 19865 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tam kapanma günlerinde, evde yanınızda aileniz, sevdikleriniz, vakit ayıramadığınız uğraşlarınız, bir türlü izleyemediğiniz dizileriniz, okumayı sürekli ertelediğiniz kitaplarınız ve elbette ZUBİZU var. ZUBİZU, tam kapanma döneminde üyelerinin evlerinde geçireceği zamanı daha eğlenceli, daha sağlıklı, daha keyifli ve dolu dolu geçirmesi için ‘ZUBİZU EVDE’ başlığı altında yepyeni içerikler üretti. 

Yoga egzersizlerinden müzik listelerine, hayata pozitif baktıran filmlerden online sergilere, kişisel bakım tüyolarından yemek tariflerine birçok öneri ve ayrıcalığa, ZUBİZU uygulaması üzerinden kolayca ulaşılabiliyor. ZUBİZU üyeleri, kapanma günlerinde de online alışverişlerinde çok özel ayrıcalıklardan yararlanmaya devam ediyor.

Evden dışarı çıkmadan geçirecekleri 17 gün boyunca üyeleri için hayatı daha keyifli kılmak isteyen ZUBİZU, zinde tutacak egzersiz önerilerinden evde meşgul olurken dinlenebilecek müzik listelerine, içinde bulunduğumuz zor günlerde hayata pozitif baktıracak film önerilerinden gastronomik keşifler yaptıracak yemek tariflerine kadar pek çok eğlenceli içerik hazırladı. ‘ZUBİZU EVDE’ başlığı altında toplanan içerik başlıkları, üyelerin evde geçirecekleri sürenin her anına hitap edecek nitelikte.

Dergi tadında bir ZUBİZU

4 milyona yakın üyesine 575’ten fazla marka için çok özel ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, tam kapanma sürecinde, üyelerinin hayatını daha keyifli kılacak içeriklere odaklandı. ZUBİZU’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: “Son bir buçuk yıldır evlerimizde daha önce hiç olmadığı kadar çok vakit geçirdik. Dışarıda sosyalleşerek vakit geçiremeyeceğimiz 17 günlük tam kapanma sürecinde, üyelerimize, alışverişleri dışında günlük hayatlarında da ayrıcalıklar sunma hedefiyle, günlerini daha keyifli ve sağlıklı geçirmelerine yardımcı olacak içerikler hazırladık.”

Her gün yeni konularla zenginleştirilen ZUBİZU uygulaması, üyelerine tam bir dergi deneyimi yaşatıyor. ZUBİZU’nun mobil uygulamasını her gün ziyaret eden binlerce kişi, evde dondurma yapmanın, bitki yetiştirmenin, cilt bakımının veya filtre kahve hazırlamanın püf noktalarını öğrenebiliyor, kozmetikten moda ve tasarıma, sanat ve eğlenceden spor ve egzersize kadar pek çok farklı konuda keyifli yazılar okuyabiliyor.

‘ZUBİZU EVDE’, eve kapanma günlerinde hayatınızın fon müziğini de ihmal etmiyor. Evde oyalanırken, yemek yaparken, pazar sabahları dinlenirken, spor yaparken veya çalışırken, ünlü DJ Tankut Karakurt’un hazırladığı en iyi şarkı listelerine ZUBİZU üzerinden ulaşıp Spotify’da dinleyebilirsiniz.

ZUBİZU mobil uygulamasında ayrıca, Leyla Zerger Sidal’in kısa yoga derslerini izleyebilir, yeni başlayanlar tarafından en çok tercih edilen ‘Bala Kakasana’ ile evde kendi yoga yolculuğunuza çıkabilirsiniz. Yoga dersleri kapsamında, lenf sisteminin ve hormonların düzenli çalışmasını sağlayan ‘Salamba Sırsasana’yı da Sidal’dan öğrenmek mümkün. İsteyenler, Sidal’in ZUBİZU’ya özel yoga dersleri için yüzde 25 indirim ayrıcalığından da yararlanabiliyor.

300 bin kişi ZUBİZU ile online alışveriş yaptı

Bu yıl 5’inci yaşını kutlayan ZUBİZU, bugüne kadar üyelerine 600 milyon liralık indirim sağladı. Toplam 300 bin kişi ZUBİZU ile online alışveriş yaptı. Evlerimizde geçirdiğimiz bu günlerde, ‘ZUBİZU EVDE’ ile herkesin ilgisini çekecek içeriklerin yanı sıra sadece online alışverişlerde geçerli çok özel ayrıcalıklar da ZUBİZU üyelerini bekliyor.

‘ZUBİZU EVDE’ içeriklerinin tamamına ve onlarca markanın online alışverişlerde sunduğu ayrıcalıkların detaylarına ZUBİZU’nun mobil uygulamasından ulaşmak mümkün.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER