Tam kapanmada online market alışverişleri yüzde 35 arttı.

Tam kapanmada online market alışverişleri yüzde 35 arttı.

Bu haber 34167 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Apsiyon’un, 17 günlük tam kapanma döneminde, Apsiyon Market’ten aldığı veriler, bu dönemde online market alışverişlerinin yüzde 35 artış yaşandığını ortaya koydu.

Pandemiyle birlikte online market alışverişlerine olan talep her geçen gün artmaya devam ediyor. Apsiyon Market üzerinden 30 Nisan 2021 ile 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılan online alışverişlere bakıldığında, bir önceki ayın aynı dönemine kıyasla tam kapanma döneminde yüzde 35 artış yaşandığı görünüyor.

Tam kapanma döneminde talep artışı yaşandı

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret TÜRK, “İnsan odaklı yapımızla pandeminin ilk döneminde; kullanıcılarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Apsiyon Market’i hayata geçirdik. Bu hizmetimiz pandemide, özellikle kısıtlama günlerinde yoğun bir ilgi gördü. Apsiyon kullanıcılarının bulaş riskinden uzak şekilde, temel ihtiyaçlarını karşıladığımız online marketimiz, tam kapanma döneminde de adeta insanların kurtarıcısı oldu. 17 günlük tam kapanma döneminde, bir önceki ayın aynı dönemine göre yüzde 35’lik kullanım artışı yaşandı. Bu rakamlar bizim ve sunduğumuz hizmetlerin insan hayatına ne denli dokunduğunun ve amacımıza ne denli odaklandığımızın da göstergesi oluyor” diye konuştu. 

Apsiyon Hakkında

‘Apsiyon Yöneticinin Yanında’ sloganıyla 2012 yılından bu yana hizmet veren Apsiyon, toplu yaşam alanı yöneticilerinin işlerini daha hızlı ve kolay yapmasını sağlayan bulut tabanlı bir dijital platformdur. Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden olan Apsiyon, bir Merkez Ofis, iki Ar-Ge Merkezi, bir teknik ofis ve 6 bölge ofisinde, çoğunluğu Ar-Ge çalışanlarından oluşan 154 kişilik ekibi bulunmaktadır. Türkiye’de tüm illerde, 14.225 sitede, 1 milyonu aşkın konutta yaşayan 2 milyondan fazla kişiye hizmet vermektedir. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER