Yeri Ve Zamanı Diyenler İstanbul Cevahir’de Buluşuyor.

Yeri Ve Zamanı Diyenler İstanbul Cevahir’de Buluşuyor.

Bu haber 8071 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

                                  Tanıtım Videosu https://www.youtube.com/watch?v=iepIRrbq3Kw

Uzun zamandır evlerinde vakit geçiren ziyaretçilerine “Yeri ve Zamanı” sloganıyla seslenen İstanbul Cevahir, aldığı tedbirlerle güvenli ve keyifli bir alışveriş imkânı sunuyor.

Unutulan alışkanlıklar İstanbul Cevahir ile hatırlanacak

İstanbul’un merkezi konumunda hoşça vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, kademeli normalleşme sürecinde eski alışkanlıkları yeniden hatırlatmayı amaçlıyor. Yayınladığı tanıtım filminde “Pijamalar üstümde çıkacak mı?”, “Giymediğim ceketler olacak mı?” ve “Dışarı çıkarken ne giyiyorduk?” sorularını soran İstanbul Cevahir, ev konforunun getirdiği rahat ve standart giyim tarzına alışan herkesi yeni sezonun birbirinden şık kombinlerini denemeye çağırıyor. 

İstanbul Cevahir tüm sorulara cevap olacak

İstanbul Cevahir,  yeni dönemde herkesin aklına gelen “Arkadaşlarla buluşulacak mı?”, “Buluşsak da sarılacak mıyız?”, “Tatilde ne yapacağım?”, “Hediye ne alacağım?”, “Ne yesem?, “Nereye gitsem?” gibi sorulara da cevap oluyor. Aradığın cevapları bulmanın “Yeri ve Zamanı” diyerek konuklarını davet eden İstanbul Cevahir, her yaştan ve her ilgi alanından ziyaretçilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Kendini bulmanın “Yeri ve Zamanı”

Yeri ve Zamanı sloganıyla konuklarına her platformdan seslenen İstanbul Cevahir, yalnızca alışveriş için değil “kendini bulmak” için de harekete geçiriyor. Dijital yayınlarda, outdoorda ve radyolarda gerçekleştirdiği çalışmalar ile görünürlüğünü en üst seviyede tutan AVM, sorduğu sorulara çözüm olurken eğlenceli vakit geçirme imkânı sağlıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER