Best of Sales Awards Sahiplerini Buldu.

Best of Sales Awards Sahiplerini Buldu.

Bu haber 20220 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sales Network tarafından 3’üncüsü düzenlenen ve satış alanında üstün performans sergileyen proje, uygulama ve yaklaşımların ödüllendirildiği “Best of Sales Awards” (#BoSA2021) ödüllerinin kazananları belli oldu.

Satış mesleğinin, gençlerin ve kadınların kariyer tercihinde öncelikli konuma gelmesini amaç edinen Sales Network Topluluğu’nun; satış fonksiyonunun şirket performansına olan katkısının görünür kılınması ve yüksek değer yaratan yaklaşımların ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Best of Sales Awards ödülleri sahiplerini buldu. 

#BoSA2021 ile satış ekosistemine ilham olacak projelerin ödüllendirildiğinin altını çizen Sales Network Topluluğu’nun kurucusu Ergün Güler:Her yıl Sales Network Summit kapsamında gerçekleştirdiğimiz Best of Sales Awards ödül programını bu yıl tümüyle ve kalıcı olarak ayrı bir etkinliğe dönüştürdük. #BoSA2021 Gala etkinliğini 26 Mayıs’ta hibrit bir organizasyon olarak gerçekleştirdik. Bağımsız jürinin seçimiyle ödül alan tüm şirketleri tebrik ederim. Zirvemizi ise “Sürdürülebilir Dijitalleşme” temasıyla fiziksel olarak 5-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Etkinlikte ayrıca bu yıl ilk kez CSO Awards adıyla yeni bir ödül programını hayata geçireceğiz” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER