MultiNet yemek kartının yaygın üye iş yeri ağına Özkuruşlar’ın tüm şubeleri eklendi!

MultiNet yemek kartının yaygın üye iş yeri ağına Özkuruşlar’ın tüm şubeleri eklendi!

Bu haber 20499 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Güçlü teknolojik altyapısıyla kullanıcılarına pratik ve güvenli bir ödeme yöntemi sunan MultiNet yemek kartı artık tüm Özkuruşlar şubelerinde kullanabilecek.

MultiNet yemek kartı ile öğle yemeği harcamalarında firmalara tasarruflu gider yönetimi hizmeti veren Multinet Up, yemek kartı kullanıcılarına yeni nesil bir ödeme deneyiminin yanı sıra çeşitli kampanya ve iş birlikleri ile avantajlar sunuyor. Harcama noktalarının yaygınlığı ile kullanıcıların diledikleri yerde ister marketlerde ister yeme-içme mekanlarında alışveriş yapmasını kolaylaştıran MultiNet yemek kartının üye iş yeri ağına Özkuruşlar marketlerin tüm şubeleri eklendi. 

MultiNet’liler 1992 yılından beri kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren Özkuruşlar’ın tüm mağazalarında gıda, sebze-meyve, kasap, şarküteri, içecek, kuruyemiş, temizlik gibi kategorilerde binlerce üründen uygun fiyatlarla ve MultiNet avantajlarıyla yararlanabilecek. 

MultiNet kullanıcıları ister fiziki kartları ile ister Multinet Up’ın mobil cüzdan uygulaması MultiPay ile ödemelerini tamamen dijital ve temassız olarak saniyeler içinde gerçekleştirebiliyor. Marketlerde kasa sırası beklemeden hizmet alıyor; eve verilen siparişlerin ödemesini kapıda saniyeler içinde ve temassız olarak yapabiliyor. 

Çalışanların yemek giderlerinde firmalara vergi muafiyeti ve çalışan başına yılda 6 bin TL’ye varan tasarruf sağlayan MultiNet yemek kartı hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebiliyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER