Faysal Tatlı Güven Tazeledi.

Faysal Tatlı Güven Tazeledi.

Bu haber 18090 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye genelinde 14 bölge derneği, 5 ve üzeri toplam 5 bin 500 markette 100 bini aşkın çalışanla hizmet veren Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı PERDER'lerde seçim heyecanı sürüyor. Çukurova bölgesinde 26 üye ile çalışmalarını sürdüren Çukurova PERDER’de Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Derneğin oy birliği ile bir dönem daha başkanlığına Faysal Tatlı seçildi.

Çukurova Bölgesinde Adana ve Mersin’de, 90 şubede hizmet veren Çukurova PERDER’in bin 219 kişiye istihdam sağladığını belirten Faysal Tatlı bir kez daha başkanlığa seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Bölgede yaşanan ağır rekabet koşullarına rağmen yeni dönemde öncelikli hedefleri arasında sahip oldukları konumu genişletmek olduğunu belirten Faysal Tatlı, "Yerel perakendeciler olarak, vergisini kazandığı şehre veren, sahip olduğu sermayeyi dışarı çıkarmadan tekrar o bölgede yatırıma dönüştüren, zaman zaman sektör dışı yatırımlarda bulunarak gayri safi milli hasılaya destek sağlayan yatırımcılarız. Yeni dönemde bölgemizde yerel zincirlere rekabet avantajı sağlayacak projelerle ön planda olacağız. Yerel üreticilerimizin, tedarikçilerimizin destekçisi olacak, onların büyümesine katkı sağlayacağız. Yürüteceğimiz çalışmalarla bölgemizdeki perakendecileri kucaklamaya, onların menfaatlerini ve yatırımlarını artırmaya, güven ortamı içinde çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Çukurova PERDER’in Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu şöyle belirlendi; Başkan Faysal Tatlı; Üyeler; İsmail Şiban, Levent Uğurses, Şemsettin Bayar, Veysi Topuz.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER