Deneyim Odaklı Teknoloji Alışverişinin Adresİ: “Emaar Square Mall”

Deneyim Odaklı Teknoloji Alışverişinin Adresİ: “Emaar Square Mall”

Bu haber 21586 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

En yeni ve son teknoloji ürünleri tüketicileri ile buluşturan dünyaca ünlü dayanıklı tüketim ve teknoloji markaları  Emaar Square Mall’de.

Ferah açık hava alanları, rahat atmosferi ve geniş marka seçkisiyle öne çıkan Emaar Square Mall, şimdi de pek çok dayanıklı tüketim markasını bir araya topladığı özel alışveriş koridorunda ev elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletlerinin en gözde markalarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Misafirlerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan, alışverişi keyifli bir deneyime dönüştüren Emaar Square Mall Dayanıklı Tüketim Markaları Koridoru’nda Bosch ve Siemens’ten Electrolux’e, Beko’dan LGElectronics’e pek çok farklı dünya markası yer alıyor. Emaar Square Mall Dayanıklı Tüketim Markaları Koridoru yeni konseptlerdeki akıllı mağazalarda misafirlere deneyim odaklı alışveriş imkânı tanıyor. Dayanıklı tüketim markalarının yanı sıra teknolojinin devleri Media Markt, Dyson ve Samsung mağazaları ile Emaar müşterilerine ev alışverişi ile aynı anda elektronik ve teknoloji alışverişi fırsatı sunuyor.

Emaar Square Mall Dayanıklı Tüketim Markaları Koridoru…

İstanbul’un en büyük Bosch deneyim mağazası olma özelliği ile Emaar Square Mall Bosch’ta; tüketiciler, en yeni teknolojiye sahip ürünler hakkında her şey deneyimlenebilen bir modelde tüm çeşitleri bir arada görebiliyor. Siemens’in ‘Touch’ adını verdiği konsepteki ilk mağazası olan Emaar Square Mall Simens’in girişinde misafirleri diledikleri ürüne üç boyutlu modelleme teknolojisi ile ulaştıran dokunmatik ekran karşılıyor. Emaar Square Mall LGElectronics’in ise son teknolojiye sahip ürün ve hizmetleri deneyimleme imkânı sunan LG ThinQ alanı bulunuyor. Electrolux ve Beko mağazalarında ise en yeni teknolojiye sahip ürünler konuklarla buluşuyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER