TEMİZLİK EKİPMANLARI    Kärcher’den okullara özel temizlik fırsatı

TEMİZLİK EKİPMANLARI Kärcher’den okullara özel temizlik fırsatı

Bu haber 16952 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tüm okullar tertemiz olsun, çocuklarımız güvenle okusun diye başlatılan kampanya 30 Eylül tarihine kadar sürecek. Okullara özel kampanyadan faydalanmak isteyenlerin www.karcher.com.tr adresinden tek “tık”la sipariş vermeleri yeterli olacak.

Pandemi nedeniyle 1.5 yıl sonra başlayan yüzyüze eğitim, okullarda hijyen ve temizlik konusunu yeniden gündeme getirdi. Temizliğin profesyoneli Kärcher de okullarda temizlik ile fark yaratılmasına yardımcı olacak makinelerinde, okula dönüş dönemine özel kampanya başlattı. Kärcher, kampanya çerçevesinde okulların temizliğine yönelik seçili profesyonel ürünlerinde yüzde 40’a varan fiyat avantajı sunuyor.

Çocuklarımızın sağlığı her şeyin önünde

Okulların her türlü temizlik ihtiyaçlarına yönelik, geniş ürün gamına sahip Kärcher; zemin temizleme makinelerinden buharlı temizlik makinelerine, mekanik süpürücülerden basınçlı yıkama makinelerine, ıslak kuru elektrik süpürgelerinden halı – koltuk yıkama makineleri ile cam ve yüzey temizlik makinelerine kadar, Alman mühendisliği ve teknolojisi ile üretilmiş cihazları ile ihtiyaç odaklı çözümler sunuyor.

Kärcher, kampanyanın yanı sıra okullarındaki hijyen ve temizlikle, çocuklarımızın sağlığını her şeyin önünde tutan tüm okullar için ihtiyaç duydukları temizlik makinelerini hizmetlerine sunuyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER