GIDA GÜNDEMİ   Lıttle Caesars Son 1 Ayda 5 Yeni Şube Açtı.

GIDA GÜNDEMİ Lıttle Caesars Son 1 Ayda 5 Yeni Şube Açtı.

Bu haber 15051 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Pizza sektörünün yenilikçi markası Little Caesars’ın Türkiye operasyonu hız kazandı. Son bir ayda 5 yeni şube açarak pizzaseverlere ulaştığı nokta sayısını daha da artıran Little Caesars, franchise ağırlıklı büyümesini sürdürüyor.

Türkiye’nin ilk Nefis Kenar pizzası başta olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin öncüsü Little Caesars, franchise ağırlıklı büyümesini sürdürüyor. Son bir ayda İstanbul - Ortaköy, Bursa - Beşevler, Sakarya - Karasu, Denizli, Kocaeli - Yenişehir şubeleri olmak üzere toplamda 5 yeni franchise şube açan Little Caesars, girişimcilere kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Sezar hız kesmedi

Pandemiden gıda sektörünün yoğun olarak etkilendiği 2020’de bir önceki seneye göre yüzde 29 satış artışı sağlayan Little Caesars, 2021’in ilk 8 ayında aynı şube adedi bazında satışlarda toplam yüzde 45 büyüme, web sitesi ve mobil aplikasyon satışlarında ise yüzde 49 artış kaydetti. Büyümesine hız kesmeden devam eden markanın franchise odaklı yeni şube açılışları ile bu yıl da benzer bir başarıyı yakalaması yakın görünüyor. Türkiye’de 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars’ın Türkiye operasyonunun stratejik hedeflerle uyumlu büyüme gösterdiğini ifade eden Çelebi Holding Gıda A.Ş ve Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, “Sezar’ın hakkı Sezar’a deyiminin hakkını veriyoruz ve operasyonun rakamsal büyümesinin yanı sıra müşteri memnuniyeti oranlarımızla da global bir başarı hikayesi yazıyoruz” dedi.

Karlı yatırım, hızlı geri dönüş süresi

Geri dönüşü 36 ay olan Little Caesars şubelerinin yatırım bedeli 850 bin TL+KDV olarak gerçekleşiyor. Little Caesars girişimciler için iş potansiyeliyle olduğu kadar, Türkiye yeme-içme kategorisinin çok üzerinde olan 53’lük NPS puanıyla da çok değerli bir yatırım olarak görülüyor. Banu Arıduru, “Küresel bir krizin ortasından büyüyerek geçtik, online sipariş ve gel-al hizmetimizin hızıyla yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ettik. Bunu yaparken kalite ve yenilikçilikten de ödün vermedik ve sektör ortalamasının çok üstünde bir müşteri sadakat puanı elde ettik. Tüm bu veriler girişimcilerin Sezar’a olan ilgisini artırdı ve talepler ciddi oranda arttı. Açılışını yaptığımız altı yeni şubemizin dışında farklı lokasyonlarda pizzaseverler ile buluşmak için de yeni görüşmeler, anlaşmalar ve açılış hazırlıklarımızı sürdürüyor, girişimcileri Sezar ekosisteminde kazanmaya ve değer üretmeye davet ediyoruz” dedi. 

Sezar ödüle doymuyor

Little Caesars Türkiye yenilikçi uygulamaları ve dijital dönüşüm hamleleriyle aldığı ödüllerin sayısını da artırıyor. Little Caesars Türkiye 2020’de İstanbul Marketing Awards 2020’de 6 Ödül, Social Media Awards 2020’de 2 Ödül (Gümüş ve Bronz), Felis Ödülleri 2020’de 4 ödül ve Kristal Elma 2020 Ödülleri’nde Kristal Ödül olmak üzere toplam 13 ödül kazandı. 2021’de Mixx Awards Türkiye'den 2 ödül ve Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021’de “Yılın Pizza Markası Ödülü”nün sahibi oldu. Son olarak da Altın Örümcek Ödülleri 2021’de Dijital Pazarlama – Online Reklam kategorisinde birinci, Dijital Pazarlama – Entegre Kampanya kategorisinde ise üçüncü olarak toplamda 18ödülün sahibi oldu.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER