ÜRÜN VİTRİNİ    Atelıer Rebul Pharmacy Koleksiyonu İle 4 Adımda Cildinizi Sonbahara Hazırlayın!

ÜRÜN VİTRİNİ Atelıer Rebul Pharmacy Koleksiyonu İle 4 Adımda Cildinizi Sonbahara Hazırlayın!

Bu haber 21692 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sağlıklı bir cilt, sağlıklı bir beden ve sağlıklı bir zihin için geleneksel yöntemlerin şifalı bitkiler ve modern bilimsel yaklaşımlarla harmanlandığı bu özel, yenilikçi koleksiyon, sonbaharda cildiniz için aradığınız her şeye sahip.

Doğa sonbaharını yaşarken yazdan çıkan cildimizi yeni mevsime hazırlamak her zamankinden daha önemli hale geliyor. Siz de yeni mevsime Atelier Rebul’ün, saf uçucu ve sabit yağlar, pre+probiyotikler, bitki özleri ve suları ile formüle edilen Pharmacy Koleksiyonu ile hazırlanın. 

Doğal İçerikler, Güvenli Formüller

Atelier Rebul, Pharmacy Koleksiyonu’nda kullandığı içerikler kadar kullanmadıklarına da dikkat çekiyor ve ambalajlarında bunları da şeffaflıkla gösteriyor. Sentetik parfüm, paraben, mineral yağ, ftalat, suni renklendirici ve silikon da dahil zararlı kimyasalları içermeyen formüller, doğaya olduğu kadar hayvanlara da dost. Ürünlerde kullanılan Hindistan cevizi yağı, Hindistan cevizi suyu, shea butter gibi en özel doğal içerikler, alerjen seviyesi dikkate alınarak güvenli formüllerle yaratılıyor. Herbal ve De-stress koku alternatifleri sunan bu doğal koleksiyon, günlük hayatın koşturmacası içerisinde ferah bir nefes almanızı sağlıyor.

Birinci Adım: Derinlemesine Temizlik 

Yaz ayları boyunca güneşe maruz kalıp yorulan, matlaşıp ışıltısını kaybeden cildiniz için yapacağınız bakım işlemlerinde en iyi sonuca ise ancak derinlemesine temizlenen bir cilt ile ulaşmak mümkün. Tıpkı geleneksel bir sabun gibi, el ve vücut için kullanılabilen Pharmacy Koleksiyonu Geleneksel Sabun,içerdiği doğal yağlar, Hindistan cevizi suyu ve saf uçucu yağlarıyla vücudunuzu derinlemesine temizlemek için birebir. Yüzde 90,20 doğallık oranına sahip olan koleksiyondaki sıvı sabunları özel kılan bileşenlerden biri de baz olarak su yerine Hindistan cevizi suyunun kullanılması, bunun sonucunda el ve vücutta ekstra bir yumuşaklık sağlanması. Geleneksel yöntemlerle üretilen ve pre+probiyotiklerle zenginleştirilen formül, cildi nazikçe arındırırken aynı zamanda besleyerek geriye yumuşak ve nemli bir his bırakıyor. 

İkinci Adım: Maskeyle Cildi Toksinlerden Arındırmak

Yaz aylarında güneş, deniz ve havuz suyundan olumsuz etkilenen cildinizi kirden ve hava kirliliği kaynaklı oluşan toksinlerinden arındırmak için en iyi yöntemlerden biri de arındırıcı ve nemlendirici etkisi yüksek maskeleri kullanmak. Yüzde 91,90 doğal içerikli, Anadolu beyaz kiliyle zenginleştirilen Pre+Postbiyotikli kil maskesi, cildi hem yatıştırma hem de nemlendirerek temizleme özelliğine sahip. Hyaluronik asit ve E vitamini ile zenginleştirilen kadife çiçeği, jojoba ve makademya yağları, cildin nem dengesini oluştururken pürüzsüz ve yumuşak bir doku kazanmasına de destek oluyor. Maskenin gerçek pre+postbiyotik içeriği iyi bakteri popülasyonunu dengeleyerek cilt florasını geliştiriyor ve dış etkenlere karşı da cildin koruyucu bariyerini destekliyor. Cildinizin ihtiyacına göre haftada bir ya da iki kere kullanabilirsiniz. 

Üçüncü Adım: Saf Uçucu Yağlarla Vücudu Nemlendirmek

Mevsim geçişiyle birlikte kurumaya başlayan cildinizi sık sık nemlendirerek eski ışıltısını kazanmasını sağlayabilirsiniz. Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonu’nun en özel ürünlerinden olan vücut yağları, cildinize hem ipeksi bir yumuşaklık hem de ışıltılı bir görünüm kazandırır. Üzüm çekirdeği, avokado, Hindistan cevizi yağı gibi en üst kalitede bitkisel yağların buluşması ile hazırlanan Pharmacy Vücut yağları, besleyici ve hafif yapılı bir dokuya da sahip. 

Dördüncü Adım: Sonbahara Ferah Başlamak

Cildinizi sonbahara hazırladıktan sonra kokusuylahem vücudunuzu hem de zihninizi canlandırmaya yardımcı olan Pharmacy Koleksiyonu’nun özel ürünlerinden biri olan Doğal Deodorant size temiz bir ferahlık hissi verecek. Koleksiyondaki deodorant, alüminyum tuzu içermeyen %95,42 doğal formülü ve içeriğinde bulunan çinko risinoleat ile gözeneklerinizin tıkanmasının önüne geçerek cildinizin doğal yollardan nefes almasını sağlarken içeriğindeki saf uçucu yağlarının karışımıyla taptaze hissetmenize de yardımcı olur. Terleme sonrası istenmeyen vücut kokularının azaltılmasına yardımcı olan Pharmacy Doğal Deodorant, her yaş grubu ve cilt tipi için uygundur.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER