ATAMALAR    Beze Group’ta Önemli Atama!

ATAMALAR Beze Group’ta Önemli Atama!

Bu haber 27805 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Pazarlama, Satış ve Stratejik İletişim konularında deneyimli, profesyonel yönetici Nilgün Cengiz; BEZE Group İş ve Pazar Geliştirmeden sorumlu Kurumsal İlişkiler İcra Kurulu üyeliğine atandı

Pazarlama, Satış ve Stratejik İletişim konularında deneyimli, profesyonel yönetici Nilgün Cengiz; BEZE Group İş ve Pazar Geliştirmeden sorumlu Kurumsal İlişkiler İcra Kurulu üyeliğine atandı

M.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Fakültesi’nde İletişim Yüksek Lisansını tamamlayarak 1995 yılında dönemin en etkili ve fark yaratan şirketi RAKS Sanayi Ürünleri Pazarlama Bölümünde profesyonel iş hayatına başladı.

Nilgün Cengiz, Türkiye’de iş hayatı ve sanayinin gelişmesine paralel olarak; Kozmetik, AVM, İnşaat ve GMYO, Kuyumculuk, Sağlık, Seramik ve Organize Perakende Geliştirme sektörlerinde yerli ve global Holdinglerin markalaşma, kurumsal iletişim, itibar yönetimi, kriz yönetimi, kurum içi / dışı iletişim alanlarında üst düzey yönetici olarak başarılı çalışmalar yürütmüştür.

Çalışma hayatı süresince Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerinin geliştirilmesinde önemli yetki ve sorumluluklar üstlenerek topluma fayda sağlayan projelerin hayata geçmesini sağlayan Nilgün Cengiz, bu çalışmalarına paralel olarak Türkiyede ulusal ve uluslararası alanlarda çalışan lider ve tüketici odaklı bazı STK’larda gönüllü çalışmalar da yapmaktadır.

Nilgün Cengiz, 35 yıldır topluma değer ve yeni açılımlar katarak vizyoner yaklaşımı ile hizmet verdiği sektörlerde fark yaratan BEZE Group çatısı altında Kurumsal İlişkiler İcra Kurulu üyesi olarak İş ve Pazar Geliştirmeden sorumlu olacaktır.

Aynı zamanda koleksiyoner olan Nilgün Cengiz, iki erkek çocuk annesidir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER