ÜRÜN VİTRİNİ

ÜRÜN VİTRİNİ "Porland’dan 1 Ekim Dünya Kahve Günü’ne özel indirim kampanyası."

Bu haber 34588 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kahve severlerin farklı beğenilerine hitap eden, birbirinden şık ve trend ürün yelpazesine sahip Porland, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’ne özel indirim fırsatları sunuyor. 

Porselende kendi trendlerini yaratan Porland, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’ne özel indirim kampanyasıyla, günün en keyifli molasına eşlik etmeye hazırlanıyor. 1-3 Ekim tarihleri arasında tüm Porland mağazalarında ve www.porland.com online alışveriş sitesinde fincanlar, fincan takımları, kupalar, baristalar, kahve pişirim ürünleri, termoslar, sunum taşları, gümüş ürünler, tepsiler ve dahası yüzde 50 ve üzeri indirimle satışa sunuluyor. 

Kahve tiryakilerinin vazgeçilmezi

Kahve tutkunları için kahvenin kalitesi kadar içtikleri fincan da çok önemlidir. Porland’ın zengin ürün çeşidi arasında yer alan kahve fincanları ve kupalar kahve tiryakilerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Beyaz zemin üzerine farklı karakterlerle siyah renkte mesajlı yazıların hakim olduğu ‘Be Happy Kahve Fincanı Takımı’ gününüze neşe katarken, minimal çizgilerle hazırlanan ‘Botanical Kahve Fincanı Takımı’ doğayı eve taşıyor. Klasik anlayışını modernize eden ‘Limoges Platin Kahve Fincanları’ ise sadeliğiyle göz dolduruyor. 

Kahveyi sanata dönüştürüyor

Kupalar, filtre kahve ve çeşitlerinden hoşlananlar için mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kahve severler için ‘‘Bu benim kahve fincanım’’ ayrıcalığını sunan ürünleriyle kahve saatlerini bir ritüele dönüştüren Porland, zengin ürün yelpazesiyle evlerde kupa şöleni yaratıyor. Porland Barista Press ile hazırladığınız kahveniz için kupa seçimi size kalıyor. Fas’ın egzotik rüzgarlarını evlere taşıyan Morocco Koleksiyonu, pop art dokunuşlarla fil, maymun ve zebra desenleriyle hazırlanan Wild Life Koleksiyonu ya da zarif çizgileri ile bulunduğu ortama şıklık katan VeniVidi Kupaları… Siz kahvenizi hangisinde içmeyi tercih edersiniz?

Porland kahve fincan ve kupa çeşitlerini yakından incelemek 1-3 Ekim’e özel indirim kampanyasından yararlanmak için Porland mağazalarını ve porland.com alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER