MODA VE GİYİM

MODA VE GİYİM "Mango, Yeni Sürdürülebilir Markası Alter Made’i Piyasaya Sürüyor."

Bu haber 9724 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Alter Made konsepti, etiketin ve grubun endüstrinin eko tarafına olan bağlılığını artıran bir dizi sürdürülebilir ve etik girişimle bilinçli tüketim etrafında odaklanır.

Mango, yeni markanın gelişiminin tüketicinin sorumlu tüketim talebiyle tetiklendiğini söyledi. Koleksiyonlarda yer alacak parçalar, “dayanıklı, zamansız, yüksek kaliteli, sürdürülebilir özelliklere sahip parçalar” olarak tanımlanıyor.

Perakendeci, koleksiyon özelliklerinin bir parçası olarak kısa vadeli bir üretim stratejisi kullanmayı planlıyor. Bu yeni markanın ürünlerinin üretim yeri ise Avrupa ve Türkiye olacak. Kumaşlar ve hammaddeler hem sürdürülebilirlik hem de kalite açısından sertifikalara göre incelenecek.

Mango CEO’su Toni Ruiz: “Alter Made, Mango Group’un sorumlu bir şekilde tüketmek isteyen belirli bir kitleyi hedefleyen farklı bir değer bahsidir. Amacımız, küresel sürdürülebilirlik stratejimizde ilerlememizi sağlayacak yeni çalışma yöntemlerini test ederken bu eğilime eşlik etmektir.” dedi

Alter Made, 15 yıldır grupla birlikte olan Mango’dan Alejandra Mur başkanlığında 12 kişilik uluslararası bir grup tarafından yönetilecek. Mur, “Bizim için şu anda başladığımız bu yol heyecan verici bir meydan okuma” dedi. “Toplumda, modayı sorumlu bir şekilde tüketmeye yardımcı olan koleksiyonlara yönelik artan bir talep var ve bu bizim ana hedefimiz. Çok dikkatli, sürdürülebilir ve uzun ömürlü kaliteli giysiler hedefimizdir” dedi

“Bunu başarmak için, birlikte çalışacağımız ortakların yanı sıra giysilerin tüm detaylarına odaklanmak önemlidir. Her ürünü en iyi nasıl yapacaklarını bildikleri yerde üreteceğiz, her giysinin kökeni ustalıkla damgalanacak.” Kasım ayı başlarında piyasaya sürülecek olan markanın çevrimiçi sitesi ilk olarak, kendi resmi web sitesinde İspanya, Fransa, Almanya ve Hollanda’da satışa sunulacak.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER