MODA VE GİYİM        DeFacto “Doğa İçin Al” koleksiyonu tarzıyla da tavrıyla da konuşturuyor.

MODA VE GİYİM DeFacto “Doğa İçin Al” koleksiyonu tarzıyla da tavrıyla da konuşturuyor.

Bu haber 29114 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Doğanın korunması ve sürdürebilirlik konusunda fark yaratmayı amaçlayan DeFacto, bu sezon “Doğa Kalp Ben” temasıyla başlattığı çevre dostu ürün koleksiyonuna “Doğa İçin Al” ile devam ediyor. 

DeFacto sonbaharı, renkli, eğlenceli ve çevre dostu “Doğa İçin Al” koleksiyonuyla karşılıyor.  Doğaya dönmeyi özüne dönmek olarak tanımlayan DeFacto, “Doğa Kalp Ben” teması kapsamında “Okula Dönüş” koleksiyonu ile başlayan tohum etiket uygulaması, “Doğa İçin Al” koleksiyonu ile devam ediyor.

DeFacto, doğadan ilham aldığı parçalardan oluşan koleksiyonda, sonbahar gardırobunuz için aradığınız tüm seçenekleri bulmak mümkün. Renkleri, desenleri ve tasarım ayrıntılarıyla kusursuz bir şıklık sunan DeFacto “Doğa İçin Al” koleksiyonu, sürdürülebilir bir gelecek için doğayı da unutmuyor. Yeni koleksiyondan ürün alanlara hediye edilecek tohum etiketler, kır çiçekleri ve ağaç olarak doğadaki yerini alıyor.

Küçük çevreciden yemyeşil bir dünya

Doğa İçin Al, koleksiyona küçük çevrecileri de dahil ediyor. Çocukların doğayı keşfederek aslında kendini keşfettiğine inanan DeFacto, “Doğa İçin Al” koleksiyonunda, 12 yaşındaki Ahmed Atalay’ın doodle art grafik tarzıyla çizdiği dünya resmini de tasarımlarına taşıyor. 

Hayal ettiği dünyayı DeFacto için tasarımına taşıdığını belirten Ahmed Atalay ‘Doğa ve Ben’ ismini verdiğim çalışmamdaki dünya resmini, son zamanlarda özellikle ülkemiz ve dünyada çıkan yangın ve sel felaketlerinden etkilenerek, daha yeşil, güzel ve mutlu bir dünya hayaliyle çizdim. Tasarımımı DeFacto aracılığıyla insanlarla buluşturacak olmak beni mutlu ediyor” diyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER