GIDA GÜNDEMİ

GIDA GÜNDEMİ "KFC Türkiye’de Bisikletli Kurye Dönemi Başladı."

Bu haber 25326 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İŞ Gıda çatısı altında hizmet veren KFC Türkiye, çevreye ve geleceğe katkıda bulunacak yeni projesi ile sürdürülebilir bir gelecek için İstanbul Anadolu Yakası’nda belirlediği pilot bölgede bisikletli kurye hizmetine başladı. 

Türkiye’yi eşsiz lezzetleriyle buluşturan KFC,  pilot olarak seçilen üç restoranda bisikletli kurye ile paket servis hizmeti vermeye başladı. Bu uygulama ile Türkiye’de hızlı servis restoran sektöründe bir ilke imza atan KFC, 2017 yılında kurulan Bizero ile yürüttüğü iş birliği çerçevesinde bisiklet kurye servisinin yıl sonuna kadar daha yaygın hale gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

KFC Türkiye ve Bizero’nun ortak hayata geçirdiği projede şu anda 30 bisikletli kurye bulunurken yıl sonuna kadar bu rakamın 100’e ulaşması ve kullanılan restoran sayısının artırılması hedefleniyor. 

Bisikletli kurye modeli verimlilik açısından motokuryeler ile aynı seviyede performans gösterirken, servis kalitesi anlamında öne çıkıyor. Çok yakın zamanda tüm kâğıt ambalajlarını kontrollü kaynaklardan elde edilen FSC sertifikalı ürünlerle değiştirerek, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için adım atan KFC Türkiye, bisikletli kurye modeli ile çevre dostu yatırımlarını sürdürüyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER