ALIŞVERİŞ & YAŞAM

ALIŞVERİŞ & YAŞAM "Porland’dan çay ve kahve keyfiniz için yeni ürünler."

Bu haber 23431 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Uzun yıllara dayanan tecrübesini sofralarınıza taşıyan Porland ile evinizde veya ofisinizde kafelerdeki kadar profesyonel ve lezzetli içecekler hazırlamanız artık çok kolay.Porland’ın çay ve kahve presleriyle her an istediğiniz içeceği en pratik şekilde hazırlamanız mümkün. 

Havaların serinlemesiyle birlikte tercih ettiğimiz içecekler de çeşitlenmeye başladı. Zengin ürün yelpazesiyle birçok tasarım ürününü beğeniye sunan Porland, koleksiyonunda yer alan çay ve kahve presleriyle yeni demlenmiş çay ve kahvenin dayanılmaz kokusunu yaşam alanlarınıza getiriyor. 

İkramlarınızda Porland şıklığı…

Günlük koşturmaca, soğuk havalarla birleşince gün içindeki küçük molalar tam bir kurtarıcı oluyor. Bu noktada Porland, en leziz çay ve kahveleri evinizde hazırlamanız için size özel alternatifler sunuyor. Porland’ın farklı boyutlardaki cam çay ve kahve presleri hem kendiniz hem de sevdiklerinize ikram etmeniz için şık bir alternatif olarak.

Bitki çaylarıyla farklı aromolar keşfedin

Konu sağlıklı içecekler olduğunda bitki çaylarını es geçmemiz mümkün değil. Porland’ın yüksek kalitede, cam bitki çayı demliği çeşitleri, french press kullanımını kolaylaştırıyor. Porland ürünleri ile bitki çayınızı hızlı şekilde hazırlayarak farklı aromaların tadına varabilirsiniz.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER