SEKTÖR ETKİNLİKLERİ

SEKTÖR ETKİNLİKLERİ "İş Dünyası Ve Çalışanların Gündemi Sodexo Ve Peryön İşbirliği İle “Bu İş Nereye Gidiyor?” Programı"

Bu haber 13222 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İş dünyasının ayrılmaz parçası Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, değişen İK yönetimlerini ve çalışma hayatının geleceğini ele aldığı "Bu İş Nereye Gidiyor?" programının yeni serisine Türkiye İnsan Kaynakları Derneği (PERYÖN) iş birliği ile kaldığı yerden devam ediyor. Yeni yayın döneminde de İdil Türkmenoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilecek programın ilk bölümünde “Ofislere Nasıl Döndük?” sorusu iş dünyasının ilham veren isimleriyle 4 Kasım Perşembe günü Youtube ve Facebook canlı yayınlarında masaya yatırılacak.

Dijital ve bütünleşik bir çalışan faydaları platformu olma vizyonu doğrultusunda projeler gerçekleştiren Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri’nin, daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren PERYÖN’ün katkıları ve stratejik danışman, yazar ve öğretim görevlisi İdil Türkmenoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirdiği "Bu İş Nereye Gidiyor?" programı 4 Kasım Perşembe günü dijital platformlara geri dönüyor. 

Sektörün önde gelen isimleri tarafından, şirketlerin ve çalışanların gündeminde olan konuların farklı yönleriyle ele alındığı ve iş hayatında yeni uygulamaların anlatıldığı “Bu İş Nereye Gidiyor?” programı her ay yepyeni bölümleriyle Sodexo ve PERYÖN’ün Youtube ve Facebook platformlarında canlı olarak izleyicilerle buluşacak. İzleyicilerin dilediği zaman yayın kayıtlarına Youtube, Facebook, LinkedIn ve Instagram üzerinden erişilebileceği program aynı zamanda Spotify’dan podcast olarak dinlenilebilecek.

İş dünyasının gündemi: “Ofislere Nasıl Döndük?” 

Aşılanmanın hızlanmasıyla beraber iş dünyasının en önemli ajandası haline gelen ofise dönüş süreçleri 4 Kasım Perşembe günü saat 21.15’te PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, PERYÖN Çalışma Mevzuatı ve İş Hukuku Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr.  Erdem Özdemir, Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı K. Çağlayan Bakaçhan, Hopi CEO’su Yalın Özcan ve Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri CEO’su Eda Uluca Özcan ile masaya yatırılacak. 

Çalışanlara ve şirketlere kılavuz niteliğinde olacak programda; ofise dönüş, çalışan hakları, aşılanma, yan haklar, değişen yönetim becerileri, çalışanların adaptasyonu, liderlik gibi konular ele alınacak. 

“Bu İş Nereye Gidiyor?”Program Detayları:

Tarih: 4 Kasım

Saat: 21.15-22.30

Platform: Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve PERYÖN’ün Youtube, Facebook ve LinkedIn hesapları

Link: https://youtu.be/JSNfPPKg3lg

Konu: “Ofislere Nasıl Döndük?”

Konuklar: PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, PERYÖN Çalışma Mevzuatı ve İş Hukuku Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr.  Erdem Özdemir, Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı K. Çağlayan Bakaçhan, Hopi CEO’su Yalın Özcan

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER