GIDA SEKTÖRÜ  “Yeni Hasat Yer Fıstığı Bahçeden İle Raflarda.”

GIDA SEKTÖRÜ “Yeni Hasat Yer Fıstığı Bahçeden İle Raflarda.”

Bu haber 12430 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İnovatif ürün gamıyla sağlıklı atıştırmalık alternatifleri sunan Peyman, Türkiye’nin en verimli topraklarından gelen lezzetleri sofralarımıza taşımaya devam ediyor

Peyman, Türkiye’nin bereketli topraklarının lezzetlerini tüketiciyle buluşturmayı sürdürüyor. Zengin protein içeriğiyle dikkat çeken yeni hasat yer fıstığı, Bahçeden’in tazeliği ve hijyenikoruyan özel zipperlı ambalajında tüketiciye sunuluyor.

Bahçeden Deniz Tuzlu Yer Fıstığı, yüksek lifli ve glütensiz içeriği ile sağlıklı atıştırmalıklar arasında lezzetli bir seçenek haline geliyor. Yüksek besin değeriyle özellikle kış günlerinin vazgeçilmez atıştırmalığı olan Bahçeden Deniz Tuzlu Yer Fıstığı, enerjisinin yüzde 25 kadarını proteinlerden alıyor. Yer fıstığı ayrıca içeriğindeki biotin, bakır, niasin, folat, manganez, E vitamini, tiamin, fosforve magnezyum ile doğal bir vitamin ve mineral deposu.

Lezzeti doğadan, kalitesi Peyman’dan…

Peyman’ın sağlıklı ve kaliteli üretim süreçlerinden geçerek en taze haliyle tüketicilerle buluşan Bahçeden Deniz Tuzlu Yer Fıstığı, vücudun hastalıklara karşı direncine destek oluyor. Farklı lezzetini, deniz tuzuyla kavrulmuş olmasından alan yeni hasat Bahçeden Deniz Tuzlu Yer Fıstığı, düşük karbonhidrat oranı ve düşük glisemik indeksiyle, diyet menülerinin de vazgeçilmezleri arasına girmeye aday.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER