Çilek Mobilya, Mobilya Kategorisinde Yılın “Tüketici Markası” Oldu

Çilek Mobilya, Mobilya Kategorisinde Yılın “Tüketici Markası” Oldu

Bu haber 6933 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Çilek, satış sonrası hizmetler kapsamında, müşterilerini arayarak deneyimleri hakkında değerlendirmelerini almak ve bu değerlendirmelere göre daimî şekilde süreç optimizasyonları yapmanın gerekliliğine ve önemine inanıyor. Bu süreçte gerek ürün bilgilendirmelerinde içerik ve formatları gerekse de satın alma sürecinde yaşadığı deneyimi analiz edip aksiyon alan çalışmaları bulunan Çilek’in çabaları ve başarıları ödülle taçlandırıldı.

Çilek Mobilya, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen, müşterileriyle sağlıklı ve sürdürülebilir ilişki kuran markaların onurlandırıldığı A.L.F.A Awards’ta Mobilya Kategorisinde “Müşteri deneyimini en iyi yöneten marka” seçildi.

A.L.F.A. Awards’ta kazananlar; 57 kategoride yapılan araştırmayla “Müşterilerin arzu boyutu” ile “Markayı deneyimleme istekleri”, “İletişim boyutu” ile “Markanın iletişim faaliyetlerinin niteliği” ve “İlişki boyutu” ile “Markanın tüketici nezdinde bilinirliği” gibi müşteride markanın ilk izlenimini oluşturan satış öncesi ilişkiler değerlendirilerek, AKADEMETRE’nin kapsamlı ve özgün metodolojisiyle belirlendi.

Müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların ödüllendirildiği ve kapsamlı bir araştırmayla kazananların halk jürisi tarafından belirlendiği A.L.F.A Awards'ta, Mobilya kategorisinde 'Tüketici Markası' seçilmek bizim için çok gurur verici diyen Çilek Holding Satış Pazarlama Grup Başkanı Bilal Uyanık, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çilek Mobilya, gençlerin ve çocukların hayallerini süsleyen, onların ihtiyaçlarını gözeten, ergonomik, yenilikçi, eğlenceli, kaliteli, güvenli ve çevreye duyarlı, yeni duygular ve yeni deneyimler kazandıran özgün tasarımlara imza atmaya ve düş üretmeye devam ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER