Sinoz'dan yeni mucizevi ürün: No:16 MiracleOil

Sinoz'dan yeni mucizevi ürün: No:16 MiracleOil

Bu haber 22472 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

SİNOZ her geçen gün genişlettiği ürün yelpazesine mucizevi ürünler eklemeye devam ediyor. Onlardan biri ve adeta sihirli bir ürün daha Sinoz severlerle buluşuyor; NO:16 Miracle Oil…

Saç, vücut ve yüz için kullanılabilen; cildi beslerken yenileyip onaran, zamana meydan okuyacak komple bakımı gerçekleştiren,No:16 Miracle Oil’in cilde ve saça sayısız faydası bulunuyor.

No:16 Miracle Oil ile komple bakım sihirli şişede

No:16 Miracle Oil,16 değerli bitkisel yağ karışımından oluşan nemlendirici, besleyici, yatıştırıcı, yenileyici ve tazeleyici gücü ile özellikle hassas ve kuru ciltlerde; yüz, vücut, el, tırnak ve saçlarda profesyonel bakım sağlıyor. Leke ve yaşlanma karşıtı etkisinin yanı sıra, cilt bariyerini onarıcı No:16 Miracle Oil antioksidan bir ürün. 16 adet yağın bileşimi ile etkili bakımı tüm bedende kusursuzca gerçekleştiriyor. 

İsmini içinde bulunan 16 mucizevi yağdan alan No:16 Miracle Oil, içeriğinde Zeytinyağı, Tatlı Badem Yağı, Susam Yağı, Nar Çekirdeği Yağı, Macademia Yağı, Kuşburnu Yağı, Jojoba Yağı, Buğday Yağı, Avokado Yağı, Argan Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Ayçiçek Yağı, Havuç Tohumu Yağı, Baobab Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı veMonoi Yağı bulunduruyor.

NO:16 Miracle Oil Neler Yapar? 

Yüz bakımında No:16 farkı…

Değerli yağların antioksidan gücü ve hücre yenileyici etkileri sayesinde yorgun ve cansız görünen cilde ışıltı ve parlaklık verirken, yaşlanma karşıtı bakım yapıyor. Koyu leke görünümünü azaltırken, cildin duru ve sıkı bir görünüme kavuşmasını destekliyor. Dudaklardaki kuruluğu önleyip, cilt elastikiyetine yardımcı oluyor.

Vücut bakımında No:16 farkı…

Canlandırıcı ve yenileyici etkisiyle vücut görünümünü kusursuzlaştırmaya destek olurken, onarıcı ve besleyici bakım yapıyor. Tırnak etlerini yumuşatıyor, güneş öncesi kullanımda bronzlaştırmaya yardımcı oluyor ve güneş sonrası kullanımda yatıştırıcı etki yapıyor. 

Saç bakımında No:16 farkı…

Kuru veya nemli saç uçlarına uygulandığında kırılmayı ve yıpranmayı önlüyor, kolay şekil almasını sağlıyor. Canlı ve parlak bir görünüm sunarken, içeriğinde bulunan bitki yağları sayesinde taramayı kolaylaştırıyor. Saç diplerinde kökten uca etki ederek, kepek ve kaşıntı sorununa da etki ediyor. Besleyici özelliği sayesinde kırılmaları minimuma indiriyor. 

100 ml’lik pratik ambalajı sayesinde günün her anı, her yerde taşınabilen; cilt bakımı için vazgeçilmez bir ürün olmaya aday No:16 Miracle Oil ile benzersiz cilt bakım deneyimini keşfetmenin tam zamanı.

Kadınların cildine değer katan SİNOZ, cilt bakım ürünleriyle Türkiye'nin birçok iline kolay sipariş ve hızlı teslimat imkânı sağlıyor. 

SİNOZ ile “Güzelliğinin Farkına Var”.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER