Kurumsal İnovasyonda Zirve Akbanklıların!

Kurumsal İnovasyonda Zirve Akbanklıların!

Bu haber 29297 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

UBİ GLOBAL tarafından listeye giren ilk Türk bankası olan Akbank, inovasyonun kurumsal kültürün bir parçası haline gelmesi ve pandemi döneminde inovasyon çalışmalarının hız kesmeden devam etmesiyle öne çıkarken, sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla da dikkat çekti.

Kuluçka ve hızlandırma programlarını karşılaştıran, kıyaslayan ve kurumlara yönelik araştırma hizmeti sunan İsveç merkezli UBI Global’in gerçekleştirdiği ‘İnovasyonun Galibiyeti’ adlı çalışma sonucunda Akbank LAB, ‘En Başarılı Kurumsal İnovasyon Ekibi’ unvanına layık görülerek vaka çalışması olarak seçildi. 45’i aşkın ülkeden çok sayıda kurumun katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmada küresel inovasyon ekosisteminin pandemi karşısında kendisini nasıl yenilediği araştırıldı. 

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Akbank Strateji ve İnovasyon Bölüm Başkanı Burcu Küçükünal, “İnovasyon Akbank kültürünün önemli bir parçası. İnovasyon çalışmalarımızın merkezinde ise Akbank LAB yer alıyor. Çalışmalarımızla müşterilerimize hem yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi sunuyoruz hem de kurum içi inovasyon kültürünü sağlamlaştırıyoruz. Yenilikçi projeler için Akbanklıları bir araya getiren, yaratıcılığı destekleyen bir ortam sunan Akbank LAB sayesinde, değişen müşteri beklentileri ve teknolojiler karşısında Akbank’ı her daim güncel tutacak projelere imza atıyoruz. Sektöre öncülük eden ürün ve hizmetlerle de geleceğin finansal sistemini bugünden müşterilerimize sunuyoruz. Kurumların girişimlerle olan iş birliklerini değerlendiren global bir araştırmada Akbank’ın bir başarı hikayesi olarak yer almasında, sayısız iş ortağıyla gerçekleştirdiğimiz 30’a yakın kavram kanıtlama projesinin önemli rol oynadığını düşünüyoruz. Bütün bu faaliyetlerimizle, UBI Global’in gerçekleştirdiği bu önemli çalışma içerisinde yer almaktan ve Akbank LAB olarak ‘En Başarılı Kurumsal İnovasyon Ekibi’ seçilmekten gurur duyuyoruz ” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER