Double Wear Fondöten Serisinin En Yeni Üyesi

Double Wear Fondöten Serisinin En Yeni Üyesi

Bu haber 24540 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yeni Estée Lauder Double Wear Sheer Işıltı ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten – SPF20*: Çok satan ve ikonik Double Wear fondöten serisinin en yeni üyesi. Hafif, karıştırılması kolay formülü, güneşten, kirlilikten ve mavi ışıktan koruma özelliği ile birleşerek cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak üzere cildi iyileştiriyor. 

Yenilikçi formülü cildin kuru bölgelerine nem desteği sunarken gerektiğinde yağı kontrol altında tutarak doğal ve tazelenmiş, mat bir görünüm bırakıyor. yeni Estée Lauder Double Wear Sheer Işıltı ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten – SPF20,11 adet uyarlanabilir tonuyla ışıltılı ve hafif bir kapatıcılık sunuyor. Uzun süre orijinal renk tonunu korurken, ter ve neme karşı dayanıklı olan bu fondöten günlük hayatın akışındaki her makyaj için mükemmel bir uyum yakalıyor.

Güçlü Tüm Gün Koruma: 

Antioksidan koruması için E Vitamini ile güçlendirilmiş YENİ Estée Lauder Double Wear Sheer Işıltı ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten – SPF20, kirlilikten kaynaklanan günlük çevresel hasara karşı güçlü bir savunma oluşturur.

Cildi yaşlanmanın gözle görülür etkilerinden korur ve kullandığımız cihazlardan yayılan mavi ışıkların cilde zarar veren serbest radikallerini nötralize etmeye yardımcı olur.

Konforlu, Varliğini Hissetmediğiniz Bir Makyaj:

Cilde yumuşaklık ve nem sağlamak için Hyalüronik Asit ve karpuz özü, liçi tohumu özü ve elma özünden oluşan nemlendirici bir meyve karışımı içerir.

Hyalüronik asit ve meyve karışımı anında nemi artırır ve cilt dokusunu iyileştirir.

Hyalüronik asit, uzun süreli nemlendirme sağlarken ince çizgileri doldurmak ve kuru bölgeleri yumuşatmak için cildi neme doyurur.  

Faydaları :

12 Saatlik kullanım sağlar.12 saat boyunca iz bırakmaz ve topaklanma yapmaz. 12 saat boyunca gözenek görünümünü azaltır.12 saat boyunca çizgilere dolmaz, cilde oturur.12 saat boyunca orijinal rengini korur. Yağ kontrolü sağlar. 

SPF 19/20 PA++
Kirliliğe ve mavi ışığa karşı koruma sağlar. Anında ve gün boyu nem desteği sunar. Cilt bariyerini güçlendirir ve cilt tonunu eşitler. İnce çizgilerin görünümünü anında azaltır. Pürüzsüzleştirici görünüm sunar. Ter ve neme dayanıklıdır.Tüm cilt tipleri için uygundur. Akne oluşturmaz: sivilcelere neden olmaz. Oftalmologlar ve dermatologlar tarafından test edilmiştir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER