Karamürver’in Gizemli Aroması Tatlan Tahin’le Hayat Buluyor.

Karamürver’in Gizemli Aroması Tatlan Tahin’le Hayat Buluyor.

Bu haber 29460 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tüketicilerin Kış Lezzeti ve Doğal Tatların Vazgeçilmez gıdası Tahin, Tatlan Helva’nın Yeni Ürünü  'Karamürverli Tahin'i Sofralarımıza Getirdi.

Tatlan Gıda ürün gamındaki lezzetleri profesyonel anlayış ve günümüzün yeni beslenme alışkanlıkları çerçevesinde tüketici beğenisine sunmaya devam ediyor. Sektöründe 147 yıllık bir geçmişe sahip olan kuruluş geleneksel helvaları sonsuz damak tatlarına dönüştürüyor. 

Tatlan Gıda teknolojik ve modern tesislerinde üretimde bulunduğu “Karamürverli Tahini”, susam tohumlarını özenle seçerek ayıklıyor. Ayıklanan susamlar geleneksel yöntemlerle kavrulduktan sonra soğutma işlemine tabi 

İçeriğinde ayrıca C vitamini, B6 vitamini ve Demir ihtiva eden Karamürverli ‘Tatlan Tahin’le lezzet dünyasında harikalar yaratmaya devam ediyor. 

‘Tatlan Tahin’ kalsiyum açısından en tutulan ve Kara Mürver özleriyle zenginleştirilen Tahin lezzetini sofralara getiriyor.zengin besinlerden biri olmakla birlikte sağlıklı hücre büyümesini hızlandırıp kansızlığa iyi gelen, doymamış yağ oranı yüksek, cilt ve kas dokusunu iyileştiren, % 20 protein içeren organik bir üründür. 

Tatlan Tahin tüketici dostlarına her zaman doğal, organik, lezzetli ürünleriyle tüm Türkiye’de, ulusal, yerel, discount marketlerde satışa sunuluyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER