Bella Maıson’lu Evlerde Tertemiz Bahar Havası!

Bella Maıson’lu Evlerde Tertemiz Bahar Havası!

Bu haber 29798 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Evinizi bahara hazırlanırken, Bella Maison’un ev düzenleme kategorisindeki birbirinden güzel ürünlerini keşfederek hayalinizdeki düzene kavuşun. Dekoratif sepetler, duvar tipi organizerlar, çamaşır sepetleri ve tasarımıyla farklılaşan birçok alternatiften zevkinize uygun olanı seçerek düzenli evinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Evinizi düzenlerken fonksiyonel ürünleri ve tercih ediyorsanız, Bella Maison’un ev düzenleme kategorisi tam size göre!  

Nude tonları ve doğal konseptleri evinize yansıtacak Plaid sepet ve Jüt Kumaştan üretilen Home 2 katlı duvar tipi düzenleyici fonksiyonel parçalardan yalnızca birkaçı. Tropik bitkilerin muazzam renklerinden ve güzelliklerinden ilham alan Tropical sepet, evinize düzen ve dekorasyonunuza sıcak bir enerji katacak. Hayvan figürlerinden keyif alan yetişkinler ve çocuklu ailelerin tercih edeceği Giraffe ve Fox Sepet Bella Maison’un geniş ürün alternatifleri arasında yerini alıyor. 

Bella Maison’un evinize yepyeni bir düzen katmak için sunmuş olduğu sayısız alternatif, tarzınıza en uygun olanları seçmeniz için sizleri bekliyor. Su geçirmez tabanlı çamaşır sepetleri, dikdörtgen sepetler, askılı düzenleyiciler gibi pek çok ürün farklı renk alternatifleriyle birlikte evinizin vazgeçilmezi olmaya aday. Hem kendi evinize hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu şık tasarımlı ürünlere evinizi yeniden düzenleyin. 

2016 yılından bu yana ev-yaşam sektörüne değer katan, Türkiye’nin genç ve dinamik ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison dekorasyon severleri yeniliklerle buluşturuyor. Sofra, yatak odası, mutfak ve banyo tekstil grubu ürünlerinin yanı sıra kozmetik, bebe ve ev dekorasyonu kategorilerinde geniş ürün çeşidi bulunan Bella Maison tasarımlarını her yıl değişen dekorasyon trendlerine göre şekillendiriyor. Sektörde ‘Sizin evimiz bizim evimiz’’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle geleceğe giden yolda, e-ticaret ve yeni mağaza yatırımlarıyla büyüyen Bella Maison yurt içinde 13, Cezayir’de 4, Özbekistan’da 1 mağazası ile tüketici ile buluşuyor. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER