Variano EC 400 Sürdürülebilir Buğday Tarımına Destek Oluyor

Variano EC 400 Sürdürülebilir Buğday Tarımına Destek Oluyor

Bu haber 34620 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Buğdayda kök ve kökboğazı çürüklüğü, septorya yaprak lekesi ve tahıl küllemesi hastalıklarına karşı etkin koruma sağlayan Variano EC 400; verim artışına katkı sağlıyor. 

Bayer, tarım alanında en iyi çözümleri sunarak üreticilere destek olmaya devam ediyor. Buğdayda kök ve kökboğazı çürüklüğü, septorya yaprak lekesi ve tahıl küllemesi hastalıklarına karşı uzun süreli etkin koruma sağlayan Variano EC 400 ile Bayer; verimli ve kaliteli buğday üretimine destek oluyor.

Buğdayın kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde uygulanması tavsiye edilen Variano EC 400; Xpro teknolojisi sayesinde buğdayın uzun süre yeşil kalmasını ve sağlıklı büyümesini sağlıyor.

Sürdürülebilir buğday tarımına katkı sağlayan Variano EC 400 ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için Bayer satış temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz. 

Bayer Hakkında 

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri; artan ve yaşlanan küresel nüfus nedeniyle çağımızın önemli sorunlarına çözüm bulmaya katkıda bulunarak insanlara ve yaşadığımız gezegene destek olmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket; faaliyet gösterdiği alanlarda olumlu etki yaratma konusunda kararlıdır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyüme yoluyla değer yaratmayı ve kar etme gücünü artırmayı hedeflemektedir. Bayer markası tüm dünyada güveni, kaliteyi ve güvenilirliği temsil etmektedir. 2020 mali yılı itibarıyla 100.000’e yakın çalışana ve 41,4 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 4,9 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER