ECE Türkiye AVM’lerinde 61 bin kişi aşılandı

ECE Türkiye AVM’lerinde 61 bin kişi aşılandı

Bu haber 34706 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

ECE Türkiye ve yönetimindeki alışveriş merkezleri, AVM’lerde kurulan aşılama noktaları ile Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama kampanyasına tam destek veriyor. 

ECE Türkiye, Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama kampanyasına destek vermeye devam ediyor. Şirketin yönetim portföyünde bulunan alışveriş merkezlerinde Temmuz 2021 tarihinden bu yana 61 binden fazla kişi aşılandı. ECE Türkiye AVM’lerinde aşılama çalışmaları, kurulan aşı çadırları ve aşı odalarında Sağlık Bakanlığı’na bağlı İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve pandemi hastanesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi

Şu anda ECE Türkiye’nin yönettiği Eskişehir’deki Espark ve Afyonkarahisar’daki Park Afyon’da aşılama çalışmaları devam ediyor. Espark ve Park Afyon’u ziyaret edenler ve AVM çalışanları hızlı bir şekilde aşılarını yaptırabiliyor. 

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan ECE Türkiye Pazarlama ve Dönemsel Kiralamalar Müdürü Selma Birinci, “Türkiye’nin COVID-19 ile mücadelesinde aşılama çok büyük önem taşıyor. Biz de portföyümüzde bulunan tüm alışveriş merkezlerimizle bu kampanyaya destek verdik. Sağlık Bakanlığı’na bağlı yetkili mercilerden talep geldikçe alışveriş merkezlerimizde aşılama noktalarını hayata geçirmeye devam ediyoruz. Aşılama çalışmaları, ECE’nin Almanya ve diğer ülkelerdeki AVM’lerinde de devam ediyor. Bugüne kadar ECE AVM’lerinde 500 binden fazla kişi aşılandı. COVID-19 ile mücadele kapsamında herkesi aşı olmaya davet ediyoruz” dedi.

ECE TÜRKİYE 

2000 yılında İstanbul’da kurulmuş olan ECE Türkiye, yönetmekte olduğu yaklaşık 200 alışveriş merkezi ile AVM yönetimi alanında Avrupa’nın lider hizmet sağlayıcı firmalarından olan Alman ECE Marketplaces’e bağlı bir şirkettir. 1965 yılındaki kuruluşundan bu yana, Otto ailesinin uluslararası gayrimenkul geliştirme ve yatırım firması ECE Group’a bağlı olarak faaliyet gösteren ECE Marketplaces, alışveriş merkezlerinin profesyonel yönetimi ve pazarlaması ile bu merkezlerin canlı çarşılara ve çekici kent merkezlerine dönüştürülmesi alanında 55 yılı aşkın bir tecrübeye ve geniş kapsamlı uzmanlığa sahiptir. Bir yatırım ve tam kapsamlı hizmet firması olan ECE Türkiye, alışveriş merkezlerinin geliştirilmesi ile ilgili mimari ve konsept planlama, proje yönetimi, kiralama, AVM ve mülk yönetimi, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü tek elden sunmaktadır. Firma, bununla birlikte alışveriş merkezlerini bir platform olarak görmekte ve ortak çalışma alanları, sağlık ve kültür merkezleri, yeme-içme ve eğlence alanları veya marka showroom’ları gibi alışveriş harici branş ve fonksiyonları da entegre ederek bu kompleks yapıların çekim gücünü artırmaktadır. Türkiye’nin en prestijli alışveriş merkezlerinden olan İstanbul’daki MIPIM Ödülü sahibi Marmara Park, Aqua Florya, Axis İstanbul ve Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Eskişehir’de Espark, Afyonkarahisar’daki Park Afyon, Bursa’daki Sur Yapı Marka ile Antalya’daki TerraCity ve Antalya Migros Alışveriş Merkezi, ECE Türkiye tarafından başarıyla yönetilmektedir. ECE Türkiye’nin konsept planlaması, kiralaması ve açılışları sonrası uzun dönemli yönetiminden sorumlu olduğu Ankara’daki Funda Roma ile İstanbul’daki V Mall İstanbul projeleri ise inşaat aşamasındadır. Türkiye’de 20, Avrupa’da ise 55 yıllık tecrübesi ile ECE, projeye özel sunduğu hizmetler, yenilikçi konseptler, güçlü mağaza ve marka karması, profesyonel yaklaşım ve uzmanlığı, müşteri odaklı stratejisi ve yüksek performans bilinirliği ile perakende sektörünün geleceğine yatırım yapmaktadır.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER