İş yaşamının “İlham Veren Kadınlar”ı Akasya Kültür Sanat’ta Konuşuldu.

İş yaşamının “İlham Veren Kadınlar”ı Akasya Kültür Sanat’ta Konuşuldu.

Bu haber 15728 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Givin sosyal girişimi Kurucusu Başak Sucuka ve İyilik için Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selin Bozkurt, 8 Mart Salı günü Akasya Kültür Sanat’ta bir araya geldi.  

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel “İlham Veren Kadınlar” söyleşisi ile iş hayatının öne çıkan isimleri Akasya’da bir araya geliyor. AKİŞ GYO markası olan Yaşam Akademisi tarafından Akasya Kültür Sanat’ta gerçekleştirildi. “İlham Veren Kadınlar” buluşmasında alışverişle sosyal faydayı birleştiren Givin’in Kurucusu Başak Sucuka ve İyilik İçin Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Manifesto CEO’su   Selin Bozkurt bir araya geldi.

İş hayatının başarılı isimleri Başak Sucuka ve Selin Bozkurt, kendi ilham verici hikayelerini katılımcılarla paylaştı. İş hayatında kadın olmanın zorluklarından başarıya ulaşabilmek için kendi katettikleri yollara ve yaşadıkları deneyimlere kadar pek çok konunun konuşulduğu söyleşi 8 Mart Salı günü saat 12.30’da Akasya Kültür Sanat’ta gerçekleştirildi.

Yaşam Akademisi

“Her işimizin temelinde mutluluğunuz var” ilkesiyle yola çıkarak, gayrimenkul sektöründe kalitesi ile farklılaşan projeleri hayata geçiren Akiş GYO, toplum gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayarak 2014 yılında Yaşam Akademisi markasını oluşturmuştur. Türkiye’de ilk defa bir gayrimenkul firması halkı bilinçlendirmek ve toplum gelişimine katkıda bulunmak amacı ile ücretsiz olarak Yaşam Akademisi çatısı altında; sağlık, kişisel gelişim, doğal beslenme, doğal güzellik, evcil hayvan bakımı, kahkaha yogası, bebek bakımı, çocuk gelişimi, astroloji ve finans gibi pek çok farklı konuda söyleşi gerçekleştirerek, ilgili konu başlıkları hakkındaki birçok soru işaretine cevap vermektedir. 

Yaşam Akademisi söyleşileri ilk olarak Akiş GYO yatırımlarından biri olan Akbatı Alışveriş Merkezi’nde başladı.  Şubat 2015’ten bu yana Akbatı ve Akasya’da söyleşilerini sürdüren Yaşam Akademisi, konuklarına küçük molalar verme, keyifli anlar yaşama, kendilerini dinleme ve uzman isimlerle buluşma fırsatı sunmakta, Yaşam Akademisi instagram hesabından da online sohbetlerine devam etmektedir.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER