Dünyaca Ünlü Stil İkonu Ece Sükan ile Yeni Sezonda da ‘Trendlerin Adresi Koton’

Dünyaca Ünlü Stil İkonu Ece Sükan ile Yeni Sezonda da ‘Trendlerin Adresi Koton’

Bu haber 7700 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Koton yeni sezonu dünyaca tanınan stil ikonu Ece Sükan ile karşılıyor. Moda sektörünün dünya çapında tanınan ve yakından takip edilen moda-stil danışmanı ve  kreatif direktörü Ece Sükan, Koton’la İlkbahar-Yaz sezonuna özel hayata geçirdiği koleksiyonunu müjdeliyor. 

Ece Sükan x Koton koleksiyonu, Feminen Power ve Nomadic Craft adlı iki temadan ve 49’u aksesuar olmak üzere toplam 169 parçadan oluşuyor. En moda parçaları bir arada sunan koleksiyonda, mayo ve aksesuar grubu da yer alıyor. Her tasarımın moda severlerin gardırobunun ikonik parçası olmaya aday koleksiyonda, Ece Sükan’ın moda zevkinin yansımaları da hissediliyor.

Giyim tarzından yaşam alanına kadar stilini konuşturan, feminen ve modern kadına hitap eden Ece Sükan x Koton koleksiyonu, bu sezon gardıropların vazgeçilmezi oluyor. Ece Sükan’ın sezonun hitlerini yansıttığı, feminen kadının stil kodlarını yeniden yorumladığı giyim koleksiyonu, zamansız, modern ve feminen iddialı parçalarla hayat buluyor. 

 Feminen stilin anahtarı… 

Feminen şıklığın ruhunu yansıtan 90’lar, modern moda dünyasının kapılarını Ece Sükan x Koton Feminen Power temasıyla yeniden aralıyor. Zahmetsiz şıklığın ikonik siluetlerle birleşmesi yeni bir soluk kazandırıyor. 90’lı yılların seksi kadınlarından ilham alan koleksiyonda ince ip askılı elbiseler, asimetrik etekler, elbiseler ve bodyler, mini etekler, triko cut out bluzlar ve elbiseler, halter yakalar, geniş omuzlu ceketler, altın zincir detaylar sezonun güçlü renkleriyle birleşiyor. Lime yeşiller, morlar ve fuşyalar cesur zebra, leopar ve aksesuarlar ile güçlü bir uyum yakalıyor.  

Sofistike yolculuğun ritmi… 

Şehirli gezginlerin katmanlı görünümleri Ece Sükan x Koton Nomadic Craft temasıyla çarpıcı bir ikonik silüet yaratıyor. Natural tonlar ve dokular, makrome ve kroşe elbiseler, etekler ve bodyler ile harmanlanıyor. Eklektik tasarımlar sezona yepyeni bir soluk getirirken farklı dokuların ve stillerin bir arada kullanılması modaya yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Doğanın egzotik gücünden ilham alan desenler ve renkler sizi büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Doğal dokulu ceket takım ve şortlar, triko elbiseler, mini kroşe elbiseler, setli takımlar, kroşe üstler, halter yakalar, asimetrik uzun elbiseler ile kadınlar zahmetsiz şıklığa kavuşuyor.  
Yüksek moda anlayışını tarzına yansıtmayı başaran Ece Sükan, Koton koleksiyonuyla Türkiye’de 120 mağazada, yurtdışında 10 ülkede ve koton.com’da satışa sunulacak!  

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER