Osman Kalafat, 5’inci kez güven tazeledi!

Osman Kalafat, 5’inci kez güven tazeledi!

Bu haber 8527 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu çatısı altında Karadeniz Bölgesi'nde yerel perakendeciler arasında iş birliği ve dayanışmayı sağlamak için çalışmalarını sürdüren Karadeniz Perakendeciler (PERDER) Derneği'nin Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Hayata geçirdiği çalışmalarla önemli başarılara imza atan mevcut Başkan Osman Kalafat beşinci kez Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), sektördeki yapılanmasına güçlenerek devam ediyor. Türkiye genelinde 14 bölgedeki Perakendeci Dernekleri ile perakende sektörünün büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarını yürüten TPF’nin Ankara, Ege ve Doğu Anadolu'nun ardından Karadeniz PERDER'de de Genel Kurul toplantısı yapıldı. Bölgede 10 ilde çalışmalarını sürdüren derneğin mevcut Başkanı Osman Kalafat, oy birliği ile bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Toplantıda beşinci kez başkanlığa seçilmekten gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Karadeniz PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kalafat, “Her dönem üyelerimizin değerli katkısıyla bölgemizde sektörün sorunlarına çözüm bulmak, yerel üretimle birlikte yerli yatırımcıyı desteklemek ve perakendeciler arasındaki dayanışmayı artırmak için yoğun bir dönemi geride bıraktık. Tüm paydaşlarımız ile yakaladığımız sinerjiyi önümüzdeki süreçte daha da artırarak daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Yeni dönemde paydaşlarımız, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için 3 ana başlıkta projelerimizi hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı. 

Osman Kalafat başkanlığındaki Karadeniz PERDER'in 31 üyesi bulunuyor. 231 şube ile müşteri odaklı çalışmalarını sürdüren Karadeniz PERDER, 4 bin 314 kişiye istihdam sağlıyor. Derneğin yeni dönemdeki yönetim kurulunda ise Serhat Öndemir, Bekir Keklik, Tayfun Ataman ve Oktay Akyüzlü yer alıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER