Tarihin Kahramanlarından Esinlendi Ve Parfümlerini Üretti.

Tarihin Kahramanlarından Esinlendi Ve Parfümlerini Üretti.

Bu haber 26103 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Konya’nın Başarılı iş Kadını Emine Baran Başarılı Bir Tarih Araştırmacısı Girişimcilik ruhuyla çıktığı bu serüvende Türkiye tarihine imzasını atmış tüm Padişah ve Sultanlardan esinlenerek o günlerin ruhunu bu günlere taşıyan bir kimlik 

Sultan Alparslan’ı araştırdı, Süleyman Şah’ı feyiz edindi, Keykubat’ı, Çakabey’i Gülnar Hatun’u, Tomris Hatun’u, Gevherhan Hatun’un yaşamları üzerinde uzun süre çalıştı. En ince detaylarına kadar araştırdı. Çok titiz süren çalışmalar sonucunda Türk tüketicisinin layık olduğu her zaman tercih sebebi olan “Selçuki Parfüm” Serisini yarattı.

Girişimcilik işte böyle bir şey Emine Baran’da bu başarılı girişimcilerden sadece birisi 

Hani hepimizin bildiği bir tabir vardır; “Sabırla Koruk Helva Olurmuş” diye. Emine Baran’da bu düşünceleri idol edinerek bir serüvene çıkıyor. Çıktığı yolda yaratacağı markayla ilgili pek çok idealleri vardı. Araştırma yönüyle, azmiyle, gecesini gündüzüne katmasıyla aşama aşama başarı basamaklarını emin adımlarla zirveye çıkmayı başardı. 

Kokuların notalarını keşfetti aromalarını anaiiz etti. Ürünün özünden şişesine, ambalaj tasarımına büyük özen gösterdi. Onun için marka olmak işte böyle bir şeydi. Yarattığı marka şimdilerde tüm satış noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Emine Baran “Selçuki” markasıyla ürettiği parfüm serisinde “Süleyman Şah Erkek Parfümü”,”Selçuki Keykubat Erkek Parfümü”,”Selçuki Alparslan Erkek Parfümü”,”Selçuki Çakabey Erkek Parfümü”,”Selçuki Kılıçarslan Erkek Parfümü”,”Selçuki Melikşah Erkek Parfümü”,”Selçuki Gevherhan Hatun  Kadın Parfümü”,”Selçuki Kimya Hatun Kadın Parfümü”,”Selçuki Tomris Hatun Kadın Parfümü” çeşitleriyle vitrinleri süslüyor.

“Alparslan” parfüm, otoriter tavrı ile erkeklere KARİZMA vadediyor. Orijinal özelliği ile Selçuki imzası taşıyan parfüm, büyük Türk kahramanı Alparslan’ın gücünü üzerinizde hissetmeniz için tasarlandı.

Büyük Türk dehalarından olan “Aladdin Keykubat” anısına tasarlanan parfüm; dik başlı boyun eğmez, fetih gücü yüksek, şans ve fırsatı kendine çekebilen, yüksek bir idare ve yönetim becerisine sahip büyük bir ruha atfedilerek üretildi. gelişimi takip eden erkekler için hazırlanan bu tasarım koku Selçuki imzasıyla entellektüellik ve liderliği harmanlayan erkeklerin teninde var olmayı vaatte bulunuyor.

“Süleyman Şah” lider otoritesini adeta kokuya yansıtıyor. Büyük karanlıklara meydan okuyan korkusuzluğu ile günümüz erkeklerine bir kahramanın kokusunu üzerinde taşımayı vadediyor.

bulunuyor.

“Süleyman Şah” lider otoritesini adeta kokuya yansıtıyor. Büyük karanlıklara meydan okuyan korkusuzluğu ile günümüz erkeklerine bir kahramanın kokusunu üzerinde taşımayı vadediyor.

“Kılıçarslan” Afrodizyak etkisi ile çekicilik vadeden sandal, otoritenin kokusu olarak tanınan oud takip ediyor. İktidar etkisi oluşturan ve sert mizacı ifade eden oud, sardunyanın dengeleyici özelliği ile yumuşatılıyor.

“Çakabey” maskülen kimliği ile dikkat çeken, korkusuz denizcilerin imajını tamamlıyor. Saf ve çocuksu hallerinin yanında otoriter ve kararlı duruşlarıyla denizlerin hem dalgalı hem de durgun iklimini anımsatan erkeklerin ruhlarını yansıtan koku, buram buram odunsu esintisi ile otoriter ve dik başlı kullanıcıları selamlıyor.

“Melikşah” anısına tasarlanan koku; ne istediğini bilen, hedefleri arzularına sıkı sıkıya bağlı, karizma ve asalet sahibi, çekiciliği ön planda olan erkekler için Selcuki imzası ile tasarlanan tarihin esintilerini de barındıryor.

“Gülnar Hatun” büyük ruhlu kadınların dişiliklerindeki sınırsız güçleri ile tanışmaları için Selçuki imzası ile tasarlandı.

“Gevherhan Hatun” Vanilyadan gelen şefkatle sıcak ve merhametli. Meşe yosunu kokusu ile aşkı için savaşmaktan yılmayan, ayakları yere güçlü basan, ne istediğini bilen, yeniden başlamak için her an cesaret bulan ve zekâsı ile düşmanlarını korkutan kadınların tercihi, Gevherhan hatunun karakterini kokuya yansıtıyor.

“Kimya Hatun” özel tasarlanan huzurlu kokuya adını veriyor. Erdemi ile çağları ve sınırları aşan Mevlana’nın kadim bilgisinden ilhamla tasarlanan parfüm sabreden, aşkın her halini ve aşamasını bilen ve ilahi gücü beşeriyette büyük bir vakur ile taşıyabilen kadınları bekliyor.

“Tomris Hatun” Tomris parfüm koku türü feminen, afrodizyak etkili Otorite ve güç simgesi olan notayı beyaz beyaz misk güçlü nüansları takip ediyor. Kadınlığın doğasındaki net duruşu gül ile ifade eden koku, şeftali ile hafif tatlı ekşiliğini ten kokunuza zerk ediyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER