Estée Lauder Companies Türkiye’de Yeni Marka Müdürü

Estée Lauder Companies Türkiye’de Yeni Marka Müdürü

Bu haber 11785 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Estée Lauder Companies markalarından Darphin, Aveda ve Bumble&Bumble’dan sorumlu yeni marka müdürü olarak Emre Genç’in Estée Lauder ailesine katıldı. 

Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, iş hayatına 2011 yılında Bayer’de Management Trainee olarak başlayan Emre Genç, daha sonra sırasıyla Marketing Project Specialist, Medical Sales Representative ve Junior Brand Manager görevlerini üstlendi. 2014-2016 yılları arasında ise Boehringer Ingelheim’da Brand Manager olarak çalıştı. 2016’da L’Oreal’e geçerek, La Roche- Posay Group Product Manager, La Roche-Posay Group Marketing Manager ve son olarak Manager of SkinCeuticals olarak görev yaptı. 2021 yılından günümüze ise Pierre Fabre Group’ta Marketing and Digital Director olarak çalıştı.

THE ESTÉE LAUDER COMPANIES INC.

The Estée Lauder Companies Inc., dünyanın önde gelen kaliteli cilt bakım, makyaj, parfüm ve saç bakım ürünlerini üreten, pazarlayan ve satan şirketleri arasında yer alıyor. Şirketi ürünleri yaklaşık 150 ülke ve bölgede şu markalar altında satılıyor: Estée Lauder, Aramis, Clinique, Lab Series, Origins, Tommy Hilfiger, M·A·C, La Mer, Bobbi Brown, Donna Karan New York, DKNY, Aveda, Jo Malone London, Bumble and bumble, Michael Kors, Darphin, Tom Ford Beauty, Smashbox, Ermenegildo Zegna, AERIN, Le Labo, Editions de Parfums Frédéric Malle, GLAMGLOW, Kilian Paris, Too Faced, Dr. Jart+ ile  DECIEM markaları olan The Ordinary ve NIOD.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER