Yenilikçi dijital eğitim pazaryeri Crowia “En İyi Şirket” seçildi.

Yenilikçi dijital eğitim pazaryeri Crowia “En İyi Şirket” seçildi.

Bu haber 7629 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Etkinlik, eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin interaktif şekilde gerçekleşmesine imkân tanıyandijital pazaryeri Crowia, eğitimde fark yaratanları buluşturan Dubai Education 2.0 Konferansı’nda “En İyi Şirketler Ödülü"nün sahibi oldu. 

Hayata Dair Ne Varsa” sloganıyla kişilerin herhangi bir konuda aradıkları etkinlik, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bulabildikleri Crowia, eğitim alanında geleceğin nasıl şekilleneceğinin ele alındığı Dubai Education 2.0 Eğitim Teknolojileri Konferansı’nda “En İyi Şirketler Ödülü"nün sahibi oldu. İlgili kategoride ödül alan tek Türk markası olan Crowia, eğitim sektöründeki en dinamik liderleri bir araya getiren Dubai Education 2.0 konferansında 5 alanda en yüksek puanı alan girişimler arasında yer aldı. 

Öte yandan Crowia, ABD’deki “FounderBoost” tarafından düzenlenen ön hızlandırıcı programına seçildi. Marka, bu program kapsamında uluslararası mentorlardan 6 haftalık mentorluk desteği alacak. Haziran ayında Türkiye’deki yatırımcılara Temmuz ayında ise yabancı yatırımcılara sunum yapacak. Dünyanın en prestijli hızlandırıcı programlarından biri olan FounderBoost’a dünya genelinden yapılan başvurularda start-up’ların yalnızca yüzde 7’si kabul ediliyor. 

“Global marka olma yolunda iddialıyız”

Crowia’nın global marka olma vizyonunun uluslararası bir ödülle ve dünyanın en seçkin hızlandırıcı programlarından biri ile taçlandırıldığını söyleyen Crowia Kurucusu Adnan Hacıbebekoğlu,Dubai Education 2.0 Konferansı’ndan ödülle dönmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Konuşmacı listesinde dünyaca ünlü firmaların, üniversitelerin ve diğer çeşitli kuruluşların üst düzey yöneticilerini bulunduran etkinlik, eğitimin dünyadaki gelecek vizyonuna şekil veriyor. Dünyanın birçok ülkesinden E-Öğrenme ve eğitim teknolojileri alanındaki yatırımcılar ile üniversiteler bu etkinlikte gelecek vaadeden start-up’ları takip ediyor. Bu etkinlikte bulunmanın ve ödül almanın, eş zamanlı olarak Türkiye’deki organizasyonu İNGEV (İnsani Gelişme Vakfı) tarafından yürütülen FounderBoost’un hızlandırıcı programına seçilmiş olmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Özveri ile çalışan tüm Crowia Ailesine ve bizi seçen otoritelere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER