Cosmoprof’ta Türkiye’den lüks botanik markası ; Lonjevite

Cosmoprof’ta Türkiye’den lüks botanik markası ; Lonjevite

Bu haber 23687 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyadaki en prestijli kozmetik fuarı olan Cosmoprof tarafından seçilen, en özgün, temiz ve yeşil seçim etiketli markalara özel olarak ayrılmış bir alanda yer alan Lonjevite, uluslararası alıcıların, güzellik editörlerinin ve blog yazarlarının yeni ürünleri ve gelecek trendleri keşfetmek için geldiği bir alanda ziyaretçiler ile buluştu.

En lüks botanikler ile susuz güzellik

Cildin gençliğini koruması için uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu susuz olarak üretilen Lonjevite serumları, aromasını yüzde 100 doğal uçucu yağlardan alıyor. Onlarca lüks botanikle formüle edilen dengeleyici serumlar, cilde hızla nüfuz eden hafif bir dokuya sahip. Türkiye’den sonra başta İtalya olmak üzere yakında tüm Avrupa’da da satılmaya başlayacak olan marka, cilt dokusunu iyileştirmek ve bariyeri onarmak için Dermatolog tavsiyesi ile tüketicilere ulaşıyor. 

LONJEVITE HAKKINDA

Eczacı güvenilirliği ve tasarımcı estetiği ile kurulan Lonjevite’de, güzelliğin gezegene saygılı ve sürdürülebilir olması gerektiğini savunuyor. Doğanın iyileştirici güçlerine saygı duyuyor, doğayı ilham perileriyle ve en değerli kaynağı olarak görüyor. Yüksek kaliteli botanik yağlarla ürünlerini formüle ediyor. Biyoçeşitliliğin korunmasına da coşkuyla bağlı kalarak vegan, zulüm içermeyen, etik kaynaklı, özenle paketlenmiş ürünler sunuyor.

Aromaterapi uzmanlığı ile en iyi cilt sağlığına ulaşmak için gerekli olan bütünsel yaklaşımı benimseyerek, vücuda ve zihne iyi gelecek formüller hazırlıyor ve bu formülleri GMP (İyi Üretim Uygulamaları) ve ISO9001:2005, ISO22716:2007 belgeli kendi üretim tesislerinde özenle üretiyor. Eczacı güvenilirliği ve tasarımcı estetiğini bir araya getirerek, en kaliteli doğal aktifleri kullanarak, her yönüyle şeffaf cilt bakım markası Lonjevite’yi güzellik dünyasına kazandırdı.

Doğal cilt bakımına getirilen yeni yaklaşımla, en güzel cildin sağlıklı bir cilt olduğuna inanıyor, ürünlerini bu özenle üretiyor. Daha kaliteli ve daha sade olmak birinci öncelik olarak; sadece iyi hazırlanmış formüllerinde değil, aynı zamanda tasarım odaklı bir iyi yaşam markası olma yaklaşımında da bunu ön planda tutuyor. Doğaya saygılı, daha konsantre aktif botanikler kullanarak, doğal cilt bakımının birinci sınıf kalitede olabileceğini kanıtlıyor.

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER