Burcu Esmersoy Her Halini Pellinn Parıs’le Yaşayacak

Burcu Esmersoy Her Halini Pellinn Parıs’le Yaşayacak

Bu haber 24677 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Gerek sosyal medyada yarattığı renkli karakteri, gerek farklı alanlardaki çalışmalarıyla kendinden “her haliyle güzel” diye söz ettirmeyi başaran Burcu Esmersoy bu auranın nasıl koktuğunu da kadınlara Pellinn Paris Parfüm’le göstermeye geliyor. 

“İçinde Sen Var” sloganıyla kendine güvenin cazibesini parfümle birleştiren “Pellinn Paris Parfüm”, reklam yüzü Burcu Esmersoy’la muhteşem bir kampanyaya imza atarak sektöre güçlü bir giriş yapıyor. Burcu Esmersoy'lu reklam filmi ile çok konuşulacak olan Pellinn Paris,  Türkiye’de lüks parfümü ulaşılabilir kılmak için sabırsızlanıyor.

HER HALİYLE ÖZEL KADIN

Pellinn Paris Parfüm aracılığıyla kadınlara; “Yazın en güzel notalarını beraber keşfedelim” şeklinde seslenen Burcu Esmersoy’un rengarenk hallerinden esinlenerek yaratılan kampanyanın reklam filmi Adile Sultan Sarayı’nda çekildi. 

Dev bir ekip tarafından aylarca yapılan çalışmanın ürünü olan kampanyanın reklam filmi için onlarca kostüm ve aksesuar kullanıldı. Yönetmenliğini Can & Eymen'in üstlendiği reklam filminde birbirinden çarpıcı dev dekorlar kullanılarak, Adile Sultan Sarayı’nda birçok farklı  mekan yaratıldı.  Global standartlarda bir reklam filmine imza atan Pellinn Paris Parfümlerinin bu ilk reklamında,  kampanyadan özel anları Ümit Karalar fotoğrafladı. 

Kampanya Künyesi

Marka: Pellinn Paris, Doğuş Spa Group, Reklam Ajansı: The Klishe, Marka Stratejist ve Konsept Danışmanı: Simla Canpolat, Efe Göynügüzel, Marka Yöneticileri: Rüya Umutlu, İrem Akdemir, Selena Demirtaş, Celebrity Management: Ümit Karalar Gökmen, Emre Gökmen, Wag10, Fotoğrafçı: Ümit Karalar Gökmen, Wag10, Yönetmen: Can Esat Yalkın / Eymen Topçuoğlu, Görüntü Yönetmeni:

Serkan Güler, Sanat: Ayşe Abayoğlu, Makyaj: Hazal Öcan, Saç: Burhan Çılgın, Styling: Kaya Emrah Kaya, Prodüktör: Şükran Kaya, Senaryo: Simla Canpolat, Jingle düzenleme: Mix Mastering, Post prodüksiyon:  Roots “PELLİNİ”,”

ETİKETLER :
ELİTE WORLD BANNER EFOR ÇAY EKİCİİİ EKİCİ EKİCİ

ÖNERİLEN HABERLER

BEYMEN BAKERY PLUS BEYMEN CLUB PAYNET 300 X 250 KARE BANNER-1 PAYNET KARE BANNER
DANET BANNER-2 DANET BANNER-1 BEYMEN.COM VİVİDENT SAKIZ 300 X 250 KARE BANNER